29 / 03 / 2024

DoubleTree by Hilton Sirkeci açıldı!

DoubleTree by Hilton Sirkeci açıldı!

Hilton Worldwide'ın pazar lideri 13 markasından biri olan DoubleTree by Hilton’ın DoubleTree by Hilton Istanbul Sirkeci oteli kapılarını açtı. Üst sınıf full servis segmentindeki otel, Türkiye’deki 10, Avrupa’daki 70 DoubleTree by Hilton tesisinin arasına



Baştan aşağı yenilenen altı katlı otel,113 modern oda ve süite sahip. Tarihi Yarımada’nın kalbi Sirkeci’de yer alan tesis, Aya Sofya, Sultan Ahmet Camii, Topkapı Sarayı ve Kapalı Çarşı gibi İstanbul’un belli başlı turistik merkezlerine yakın konumda bulunuyor; Eminönü, Gülhane Parkı, Mısır Çarşısı ve Yeni Cami’ye ise yürüme mesafesinde.


Bununla birlikte otelin konukları Sirkeci ve Eminönü vapur iskelelerine de kolayca ulaşabiliyor; otelin hemen karşısında  Marmaray  istasyonu bulunuyor, tramvay durağı ise sadece 100 metre ötede.


DoubleTree by Hilton Global Başkanı Dianna Vaughan şöyle konuştu: “DoubleTree by Hilton Istanbul Sirkeci konuklarını, DoubleTree by Hilton’a özgü misafirperverlik ve markanın alametifarikası, check-in sırasında sıcak, çikolata parçacıklı kurabiye ile karşılıyor, konaklama boyunca mükemmel hizmet sunuyor. Modern ve ferah odaları, uygun konumu ve toplu taşımaya yakınlığıyla otelimiz, İstanbul’a gelen turistler için mükemmel bir seçim.


Otel, bünyesindeki mekan seçenekleriyle de göz dolduruyor. İsteyenler, çatı katı restoranı Bosphorus Terrace’de muhteşem İstanbul manzarasını seyrederken, alakart menüdeki birbirinden lezzetli yemekleri tadabilir, daha geleneksel tatları tercih edenlerse Gülhane restoranda yemek yiyebilir. Dileyenler, Prince Coffee & Bar’da sunulan atıştırmalıkların ve kokteyllerin tadını çıkarabilir veya günün 24 saati hizmet veren oda servisinden yararlanabilirler.


Ayrıca konuklar hamam, özel alanlar, masaj odaları, sauna, kar çeşmesi ve şoklama duşunun bulunduğu spa’da stres atıp rahatlayabilir ya da 24 saat açık modern fitnes merkezinde spor yapabilirler. İş gezisi nedeniyle otelde konaklayanlar içinse, dönüştürülebilen iki toplantı odası ve resepsiyonların düzenlenebileceği bir fuaye bulunuyor.


“Baştan aşağı yenilenen bu güzel otelde misafirlerimizi ağırlamak ve onlara DoubleTree by Hilton deneyimini yaşatmak için sabırsızlanıyoruz” diyen DoubleTree by Hilton Istanbul Sirkeci Genel Müdürü Hülya Akgün sözlerini “Otelimizin hem iş gezisinde olan hem de turist olarak İstanbul’a gelen konuklarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacağından eminim” diye sürdürdü.




Haber Taraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Tarihi Yarımada'nın yeni oteli DoubleTree by Hilton İstanbul Sirkeci misafirlerini ağırlamaya başladı. Baştan aşağı yenilenen altı katlı otel,113 modern oda ve süite sahip. Tarihi Yarımada'nın kalbi Sirkeci'de yer alan tesis, Aya Sofya, Sultan Ahmet Camii, Topkapı Sarayı ve Kapalı Çarşı gibi İstanbul'un belli başlı turistik merkezlerine yakın konumda bulunuyor. 


DoubleTree by Hilton Global Başkam Dianna Vaughan şöyle konuştu: "DoubleTree by Hilton İstanbul Sirkeci konuklarını, DoubleTree by Hilton'a özgü misafirperverlik ve markanın alametifarikası, check-in sırasında sıcak, çikolata parçacıklı kurabiye ile karşılıyor, konaklama boyunca mükemmel hizmet sunuyor. 


Modern ve ferah odaları, uygun konumu ve toplu taşımaya yakınlığıyla otelimiz, İstanbul'a gelen turistler için mükemmel bir seçim." Otel, bünyesindeki mekan seçenekleriyle de göz dolduruyor. İsteyenler, çatı katı restoranı Bosphorus Terrace'de muhteşem İstanbul manzarasını seyrederken, alakart menüdeki birbirinden lezzetli yemekleri tadabilir, daha geleneksel tatlan tercih edenlerse Gülhane restoranda yemek yiyebilir. Dileyenler, Prince Coffee & Bar'da sunulan atıştırmalıkların ve kokteyllerin tadını çıkarabilir veya günün 24 saati hizmet veren oda servisinden yararlanabilirler. 


Taraf


Geri Dön