25 / 04 / 2024

D&R Genel Müdürü Kürşat Demircioğlu: Hedef 147 mağaza!

D&R Genel Müdürü Kürşat Demircioğlu: Hedef 147 mağaza!

Eğlence perakendecisi D&R, hediyelik eşya ve oyuncak sektöründe yer alan AGT Tanıtım’ı satın aldı. D&R Genel Müdürü Kürşat Demircioğlu, dijital mecraların perakende sektörüne sunduğu büyüme fırsatlarını değerlendirdiklerini belirtti.





Eğlence perakendecisi D&R, hediyelik eşya ve oyuncak sektöründe yer alan AGT Tanıtım’ı satın aldı.


1995 yılından beri faaliyet gösteren AGT, her türlü kartpostal, poster, takvim, kartvizit ve her nevi kağıt ürününün imalatı, alım ve satımının yanı sıra  hammaddeleri imal ederek ihracatını yapıyor. Şirket, Amerikan Hallmark tebrik kartı ve hediyelik ürünleri, Top Model, Nici, Carte Blanche, History&Heraldry, Paper Island, Santoro gibi markaların Türkiye’deki dağıtım hakkını elinde bulunduruyor.


HEDEF 147 MAĞAZA

Dijital mecraların perakende sektörüne sunduğu büyüme fırsatlarını değerlendirdiklerini belirten D&R Genel Müdürü Kürşat Demircioğlu, “Markamızı daha da güçlendirmek için önümüzdeki dönemde hem mağaza sayımızı artırmayı hem de eğlence perakendesindeki yatırımlarımıza yenilerini eklemeyi hedefliyoruz. Bu alımla birlikte D&R müşterilerine sunduğu ürün portföyünün gelişimine katkıda bulunacak hem de yeni markaların Türkiye’ye getirilmesinde rol oynayacaktır” dedi. D&R’ın hedeflerine değinen Demircioğlu, şirketin 2014 sonu 59 bin metrekarelik 147 mağazaya ulaşmasını planladıklarını ifade etti.


Hürriyet


Geri Dön