29 / 03 / 2024

Dr. Mete Ersoy, Milas'ta 21 derslikli Anadolu lisesi yaptıracak!

Dr. Mete Ersoy, Milas'ta 21 derslikli Anadolu lisesi yaptıracak!

2010'da TBMM tarafından Üstün Hizmet Ödülü'ne layık görülen Milaslı hayırsever Dr. Mete Ersoy eğitime katkılarını sürdürüyor. Ersoy, Milas'ta 21 derslikli Anadolu lisesi yapımı için Muğla Valisi Fatih şžahin ile protokol imzaladı



2010'da TBMM tarafından Üstün Hizmet Ödülü'ne layık görülen Milaslı hayırsever Dr. Mete Ersoy. eğitime katkılarını sürdürüyor. Ersoy, Milas'ta 21 derslikli Anadolu lisesi yapımı için Muğla Valisi Fatih şžahin ile protokol imzaladı. Eğitime Yüzde 100 Destek kampanyası çerçevesinde üçüncü kez protokol imzalayan Dr. Mete Ersoy, daha önce de 17 derslikli Mete Ersoy İlköğretim Okulu, bu okula ilave olarak 11 derslik, kütüphane, kapalı spor salonu ve Milas Anadolu Öğretmen Lisesi'ne 175 bin TL maddi yardımda bulunmuştu. Muğla Valiliği'nde Vali Fatih şžahin ile 21 derslikli Anadolu lisesi için yeni bir protokol imzalayan Dr. Mete Ersoy'un yaptıracağı okulun 5 bin 140 metrekare inşaat alanı bulunduğu ve 1 milyon TL'ye mal olacağı açıklandı.

Protokol töreninde bir açıklama yapan Vali şžahin, hayırseverlerin eğitime katkısıyla derslik sayısının kentte 897'ye ulaştığını ifade ederken, Dr. Mete Ersoy ise varlıklı birisi olmadığını belirterek, 'TBMM' tarafından Üstün Hizmet Ödülü ile takdir edilmek çok güzel. Ben okumayı çok seven biriyim. Yapacağımız okulun kütüphanesinin tüm kitapları bile şimdiden hazır' diye konuştu.
Habertürk


Geri Dön