24 / 04 / 2024

Dragos Park'ta indirim sezonu açıldı!

Dragos Park'ta indirim sezonu açıldı!

Dragos Park projesi 2012 yılında tamamlanarak hizmete alındı. İstanbul Anadolu yakasında kentsel dönüşüme öncülük eden, geleceği parlak olan Dragos bölgesinde yapılaşma hızla devam ediyor. Dragos Park' ta indirim sezonu açıldı.



Diğer projelere göre kullanıcılarına hemen yerleşme avantajı sağlayan Dragos Park projesi 2012 yılında tamamlanarak hizmete alındı. 2025 m2 arsanın %40’ı yeşil alan olarak ayrılan Dragos Park projesinde 6000 m2 kapalı alan bulunuyor. 1400 m2’lik bodrum katta kapalı otopark ve teknik hacimler yer alırken, 800 m2’lik zemin katta depolarıyla beraber 330 ve 470 m2 net kullanım alanı seçenekleriyle iki adet mağaza ve 60 m2’lik lobby bulunuyor. Toplamda 14 kattan oluşan projenin diğer katları 140 ve 280 m2 alana sahip ofis ve home ofis tercihi sunabilen bağımsız bölümlerden oluşuyor. Ayrıca her ofis katında ortak kullanım alanı olarak ayrılmış bir kış bahçesi ve +50 kotunda şehir ve adalar manzarası sunan çatı terası kullanıcılara sosyal alan olarak hizmet verecek şekilde planlanmış.

Dragos Park teknik açıdan bir ofisin tüm altyapı ihtiyaçlarına karşılık verebilecek ve kullanıcıların iş hayatında hiçbir şekilde sorun yaşamadan çalışmalarını sürdürebilecekleri konforu ve prestiji bir arada sunuyor. Statik, mekanik, elektrik ve yangın altyapısıyla kullanıcılara güven veren projede enerji korunumlu giydirme cephe tercihi ile hem ekonomi hem de estetik sağlanmış.

Bölgenin gelişiminde lokomotif olan İstanbul Anadolu Adliye Sarayı ve Kadıköy-Kartal metro hattı Dragos Park’a yalnızca 5 dakika uzaklıkta. Çalışmaları devam eden ve hizmete alındığında Anadolu’yu Avrupa’ya bağlayacak olan Marmaray-Hızlı Tren Entegre Projesi ise yalnızca 100 adımlık mesafede bulunuyor.

Ofislerde en düşük satış rakamı m2 bazında 4400 TL’ye çekilirken, mağaza kira fiyatları ise 25 TL/m2‘lere kadar indirildi. Bölgedeki yerinizi almak ve hemen yerleşim avantajından faydalanmak istiyorsanız,  indirim fırsatını kaçırmayın.


Geri Dön