23 / 04 / 2024

Dragos Royal Towers futbolcu akınına uğradı

Dragos Royal Towers futbolcu akınına uğradı

Üç büyük kulübün gözde oyuncuları Dubai'deki Burj el Arab'ı andıran Dragos'taki Royal Towers'a büyük ilgi gösterdi



DAP Yapı'nın Dragos'ta inşa ettiği Royal Towers projesindeki daireler ünlü futbolcular tarafından kapışıldı. Eski Beşiktaşlı şimdiki Bursaspor oyuncusu Ali Tandoğan'ın projede 203 ve 179 metrekarelik iki konut satın aldığını belirten DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, hedeflerinin 3 büyüklerde oynayan tüm futbolculara ev satmak olduğunu söyledi. Şimdiye kadar tüm projelerde 20'ye yakın futbolcuya ev sattıklarını hatırlatan Yılmaz, halen 10 futbolcuyla daha görüşme halinde olduklarını ve önümüzdeki günlerde el sıkışmayı planladıklarını ifade etti.

412 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

Dragos Royal Towers'da büyüklükleri 88-270 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunduğunu belirten Yılmaz, 150 milyon TL'ye mal olan projede fiyatların 412 bin TL'den başlayıp, 1 milyon 630 bin TL'ye kadar çıktığını söyledi. Krize rağmen pahalı dairelerin rahat satıldığını öne süren Yılmaz, bunda ilçenin geleceğinin parlak olmasının rolü olduğunu söyledi. Yılmaz, 'Kartal ve Maltepe'nin geleceği parlak. Çünkü girdiğimiz yerde yatırımlar bizde sonra artıyor, pek çok firma arkamızdan geliyor. Kaldı ki bu bölgede bin yatlık bir marinanın inşa edilecek olması gibi yatırımcıya kazandıracak gelişmeler söz konusu' diye konuştu.

Dragos bugüne kadar hangi ünlülere ev sahipliği yaptı?

ADNAN Öztrak, Ali Sami, Burhan Felek, Can Yücel, İhsan Doğramacı, Erdal İnönü, Fatin Rüştü Zorlu, Prof. Dr. Halil İnalcık, Hasan Ali Yücel, Hasan Polatkan, Muhsin Ertuğrul, Münir Nurettin Selçuk, Nihat Erim, Semahat Arsel, Sevgi Gönül, Vehbi Koç.

11 futbolcu birbirlerine komşu oldu
- Selçuk Şahin
- Volkan Demirel
- Gökhan Gönül
- Baki Mercimek
- İbrahim Kaş
- Mehmet Sedef
- Hakan Arıkan
- Servet Çetin
- Murat Hacıoğlu
- Fahri Tatan
- Bilal Kısa

Akşam


Geri Dön