18 / 04 / 2024

Dreampark Kültür Merkezi Brandium Ataşehir'de açılıyor!

Dreampark Kültür Merkezi Brandium Ataşehir'de açılıyor!

Brandium Ataşehir, Türkiye'nin ilk Çocuk Kültür Merkezi'ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi'nde bulunan Dreampark Çocuk Kültür Merkezi, kapılarını 2 Kasım 2013 tarihinde açıyor...



Gelişen hayat koşullan ve büyükşehirde çocuk yetiştirmenin zorlukları göz önüne alındığında, alışveriş merkezlerinin hayatımızdaki etkisi yadsınamaz ölçüde büyük. Çocuklu ailelerin en rahat ettiği merkezlerden biri olan alışveriş merkezlerinin en yenisi. Atasehir'de bulunan Brandium Ataşehir. 


Yaşam ve Alışveriş Merkezi teması ile ziyaretçilerine kapısını açan Brandium Ataşehir, Türkiye'nin ilk Çocuk Kültür Merkezi'ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi'nde bulunan Dreampark Çocuk Kültür Merkezi, kapılarını, 2 Kasım 2013 tarihinde açıyor. 


Kasım ayı itibariyle çocuklara birbirinden eşsiz tiyatro oyunları ile ulaşacak olan Dreampark Çocuk Kültür Merkezi, yıl boyunca, uygulamalı eğitim programlarından, güzel sanatlar atölyelerine kadar pek çok konuda hizmet verecek. 


Ataşehir'de bulunan anaokulları ve Brandium Yaşam ve'Alışveriş Merkezi'nin ziyaretçileri tarafından oldukça ilgi gören Dreampark Çocuk Kültür Merkezi, Prof. Dr. Üstün DÖKMEN'in danışmanlığında birçok yeni etkinliğin temellerini atacak. 


Zaman içerisinde anne babalara, "çocuk iletişimi" ile ilgili çalışma atölyelerinin de düzenleneceği Dreampark Çocuk Kültür Merkezi, çocuklarını "iyi tiyatroya" götürmek isteyenler için ilk gösterimini, "Alaaddin'in Sihirli Lambası" ile yapacak. 


Masala, "Ya cin bizden bir şey isterse" teması ile yaklaşan ve çocukların hayal gücünden beslenen oyununun yazan ve yönetmeni Dersu Yavuz Altun... Sihirli lambadan çıkan Çin'in ne isteyebileceğini öğrenmek isteyenler, 2 Kasım 2013 tarihinde, Brandium Ataşehir AVM'de bulunan Dreampark Çocuk Kültür Merkezi'ne gidebilirler. 


Hakan GÖKKAYA/Ankara İlke Gazetesi


Geri Dön