26 / 04 / 2024

Dreampark projesi büyük beğeni topluyor!

Dreampark projesi büyük beğeni topluyor!

Halil Avcı İnşaat'ın müşteri taleplerini göz önüne alarak hayata geçirdiği Dreampark projesi büyük beğeni topluyor. Daha temel atılmadan konut almak isteyenler satış ofisine yoğun ilgi gösteriyor...



Halil Avcı İnşaat'ın müşteri taleplerini göz önüne alarak hayata geçirdiği Dreampark projesi büyük beğeni topluyor. Daha temel atılmadan konut almak isteyenler satış ofisine yoğun ilgi gösteriyor. Sektördeki 35 yıllık deneyimleri ile inşa ettikleri sosyal donatılı çağdaş konutlarla müşterilerine hem iyi bir ev hem de iyi bir yatırım imkanı sunduklarını söyleyen Halil Avcı Şirkeder Grubu Genel Müdürü Orhan Avcı, "Adana'nın yatırım getirişi en yüksek, farkh, vizyonu geniş ve en çok prim yapacak projesini gerçekleştirdiğimize inanıyorum. Konut alıcılarının da projemize inanarak projemizi tercih etmeleri bizi gururlandırıyor" dedi. 


Projeyi 18 ayda tamamlayacağız Dreampark projesinde kişilerin yaşam ihtiyaçlarına cevap veren alanlar hazırladıklarına dikkat çeken Avcı, "Konutlarımızı 24 ayda tesliminin taahhüt ettik. Ancak 18 ayda projemizi tamamlayarak sahiplerine teslim edeceğiz. Hatta bizi tercih eden bilinçli konut alıcılarımızı zor durumda bırakmamak için Dreampark satış ofislerimizi gece saat 22.00'ye kadar açık tutuyoruz" diye konuştu. 


1 + 1, 2+1, 3 + 1, kat bahçeli ve teraslı daireler gibi birçok seçeneklerinin bulunduğu sitede, her aileye hitap eden Adana'nın en iddialı konut projesini hazırladıklarım söyleyen Halil Avcı Şirketler Grubu Genel Müdürü Avcı, lokasyonu ve yatırım getirişi nedeniyle bu projelerinin yatırımcıların da ügisini çektiğini belirtti.Tüm bunların yanı sıra bankalarla yaptıkları anlaşma kapsamında herkese uygun ödeme seçenekleri de sunduklarını kaydeden Avcı, yüzde 50 peşin ödeme durumunda, kalan bölümün 12 eşit takside hiçbir faiz olmaksızın kapatma imkanının da bulunduğunu vurguladı. 


Belma BAĞRIK ADANA/ Dünya Gazetesi 


Geri Dön