20 / 04 / 2024

Dreampark projesi Mavi Bulvar'a değer katacak!

Dreampark projesi Mavi Bulvar'a değer katacak!

İnşaat sektöründe Adana'nın önde gelen markası Halil Avcı İnşaat, Merkez Seyhan ilçesinin Mavi Bulvar'ına kurulacak 'Dreampark' projesi ile müşterilerine sadece iyi bir ev değil, iyi bir yatırım imkânı da sunmaya hazırlanıyor...



İnşaat sektöründe Adana'nın önde gelen markası Halil Avcı İnşaat, Merkez Seyhan ilçesinin Mavi Bulvar'ına kurulacak 'Dreampark' projesi ile müşterilerine sadece iyi bir ev değil, iyi bir yatırım imkânı da sunmaya hazırlanıyor.



Adana'nın yatırım getirişi en yüksek, farklı, vizyonu geniş ve en çok prim yapacak projesini gerçekleştirdiklerini belirten Halil Avcı Şirketler Grubu Genel Müdürü Orhan M. Avcı, "Dreampark projesi henüz lansmanı yapılmadan yoğun talep gördü ve şimdiden konutlarımızın yüzde 55'lik kısmının satışı tamamlandı. 


İnsanlar Adana'nın en çok prim yapacak olan projesi Dreampark'ı tercih ederek sadece ev sahibi olmuyor aynı zamanda geleceğe yönelik getirişi yüksek bir yatırım da yapmış oluyor" diye konuştu. 


3D SİNEMA SALONU Projenin detaylarını anlatan Avcı; 1 + 1, 2 + 1, 3 + 1, kat bahçeli ve teraslı dairelerin yanı sıra birçok seçeneğin bulunduğunu ifade etti. 


"Dreampark projemizde kelimenin tam anlamıyla kişilerin yaşam ihtiyaçlarına cevap veren alanlar hazırladık" diyen Avcı, açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: "Gerçek sinema salonlarını aratmayan 3D'li sinema salonu, estetik dizaynı ve tam 300 metrekare yüzülebilir alanı olan bir yüzme havuzu, kaliteli ve şık basketbol sahası, Gerçek ölçülerde yapılan tenis kortu, Dreampark sakinlerinin yorgunluklarını ve streslerini atabilmeleri için kullanışlı gerçek bir sauna, güvenli bir çocuk parkı, profesyonel fitness hocası eşliğinde tasarlanan fitness salonu, yürüyüş alanları gibi çok geniş yelpazeye sahip sosyal alanlarımız mevcut." Günümüzde konut alıcısının da artık daha bilinçli olduğunu kaydeden Avcı, GETİRİŞİ YÜKSEK "Konut alıcısı artık eskisi gibi binanın boyasına cilasına değil kalitesine bakıyor. Müşteri artık bina hakkında her şeyi sorguluyor ve ödeyeceği paranın hakkını arıyor. 

Bu kadar sorgulayan ve bilinçli olan konut alıcılarının bizleri tercih CAZİP ÖDEME SEÇENEKLERİ Avcı sözlerine şöyle devam etti: "Müşterilerimize anlaşmalı oldukları bankalar aracılığıyla da farklı ödeme seçenekleri sunuyoruz. 

İstenilirse yüzde 50'si peşin, kalan bölümünü 12 ay taksitle hiçbir faiz ödemeden kapatabiliyorlar. Ya da bazı müşterilerimiz ödemelere prim veya kira kazançları gibi gelirlerini düşünerek birkaç ay sonra başlamak istiyor. Buna da olumlu bakıyor ve her keseye özel ödeme planları çıkarıyoruz." etmeleri de bizleri ayrıca gururlandırıyor. Ayrıca yeri, lokasyonu ve yatırım getirişini düşünecek olursak Adana'nın en iddialı konut projesi olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Hem geniş hem çekirdek ailelere uygun olan bu projede herkes ev sahibi olsun, yatırımcılar iyi getiri sağlasın diye fiyatları da en ulaşılabilir düzeyde tuttuk" diye konuştu. 



Habertürk Güneyli 


Geri Dön