28 / 03 / 2024

Dreampark'ta satışlarda patlama yaşandı!

Dreampark'ta satışlarda patlama yaşandı!

Halil Avcı İnşaat'ın müşteri taleplerini göz önüne alarak hayata geçirdiği Dreampark projesinde satışlarda patlama yaşanıyor. Adana Dreampark projesinden daire satış almak isteyenler alıcılar sıraya girdi...



Dreampark projesinde daha temel atılmadan konut almak isteyenler gece 22:00 a kadar açık olan satış ofisinde adeta sıraya girdiler. Sektördeki 35 yıllık deneyimiyle adı "güvenle" anılan ve inşa ettiği sosyal donatılı çağdaş konutlarla müşteri kitlesine hem iyi bir "ev" hem de iyi bir "yatırım" imkanı sunan Halil Avcı Şirketler Grubu Genel Müdürü Orhan Avcı, "Biz, Adana'nın yatırım getirişi en yüksek, farklı, vizyonu geniş ve en çok prim yapacak projesini gerçekleştirirken, konut alıcılarının da projemize inanarak bizleri tercih etmeleri son derece gururlandırıyor" diye konuştu. 


Satış ofisi gece saat 22.00'ye kadar açık

Dreampark projesinde kelimenin tam anlamıyla kişilerin yaşam ihtiyaçlarına cevap veren alanlar hazırladıklarını belirten Avcı, "Konutlarımızı 24 ayda tesliminin taahhüt ettik ancak hedefimiz 18 ayda Dreampark projemizi tamamlayarak sahiplerine teslim etmek. Hatta bizleri tercih eden bilinçli konut alıcılarımızı zor durumda bırakmamak için Dreampark satış ofislerimizi gece saat 22.00'ye kadar açık tutuyoruz" dedi. 


"Adana'nın en iddialı konut projesi"

 1+1, 2+1, 3+1, kat bahçeli ve teraslı daireler gibi birçok seçeneklerinin bulunduğu sitede, her aileye hitap eden Adana'nın en iddialı konut projesini hazırladıklarını anlatan Orhan Avcı, lokasyonu ve yatırım getirişi nedeniyle bu projelerinin yatırımcıların da büyük ilgisini çektiğini kaydetti. Tüm bunların yanı sıra bankalarla yaptıkları anlaşma kapsamında herkese uygun ödeme seçenekleri de sunduklarını kaydeden Avcı, yüzde 50 peşin ödeme durumunda, kalan bölümün 12 eşit taksitle hiçbir faiz olmaksızın kapatma imkanının da bulunduğunu vurguladı.Avcı, detaylı bilgilere www.dreamparkadana.com adresinden veya 0322 261 10 83 nolu telefondan da ulaşılabileceğini sözlerine ekledi. 


Adana Çukurova Press Gazetesi


Geri Dön