29 / 03 / 2024

Drusilya Evleri Eskişehir!

Drusilya Evleri Eskişehir!

Firma: AYD Yapı

Proje: Drusilya Evleri

Satışların devam ettiği Drusilya Evleri Eskişehir projesinde teslimler 2015 yılında yapılacak. Drusilya Evleri fiyat listesi hakkında detaylı bilgi almak için 444 92 93 no'lu telefonu arayabilirsiniz...



3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konutlardan meydana gelen Drusilya Evleri projesi lokasyon olarak Eskişehir'de konumlandırılıyor. AYD Yapı imzası ile inşa edilen Drusilya Evleri Eskişehir projesinde konut teslimleri 2015 yılında gerçekleşecek.


Drusilya Evleri Eskişehir projesinde yer alan konutlar 140 metrekare ile 230 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. 22 adet konuttan oluşan Drusilya Evleri Eskişehir projesinde satışlar devam ediyor.


Drusilya Evleri ödeme planı kapsamında konut bedelinin 4'de 1 'i peşin olarak ödeniyor, geriye kalan bedel ise banka kredisi kullanılarak bankanın verdiği faiz oranı ile 120 ay kadar taksitlendirilebiliyor.


Drusilya Evleri Eskişehir projesinin sosyal alanları arasnda dinlenme alanları, açık çocuk parkları, fitness salonu ve spor alanları yer alıyor. Drusilya Evleri ulaşım bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsetmeye devam edelim. 


Drusilya Evleri projesinde bulunan 3 oda 1 salon daireler 140 metrekare ile 180 metrekare arasında, 4 oda 1 salon daireler ise 230 metrekare büyüklükte tasarlandı. Eskişehir Drusilya Evleri ayrıca ticari alanlarda yer alıyor. Ticari alanlar ise 125 metrekare ile 180 metrekare arasında değişiyor.


Eskişehir Drusilya Evleri satış ofisi ile 444 92 93 numaralı telefondan ulaşabilir ve projenin fiyat bilgisi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Drusilya Evleri 50 bin metrekare arsa alanına sahip. Drusilya Evleri nerede sorusunun yanıtı şöyle:


Eskişehir Drusilya Evleri nerede?

Drusilya Evleri adres:Aşağı Söğütönü Mah. 1511. Sk. Tepebaşı, ESKİŞEHİR


Drusilya Evleri nerede? Kroki;


 Drusilya Evleri Eskişehir!


Drusilya Evleri iletişim:

Telefon: 444 92 93

Web Adresi: www.drusilyaevleri.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


Geri Dön