20 / 04 / 2024

Dubai International Property Show Fuarı 9. kez gerçekleşecek!

Dubai International Property Show Fuarı 9. kez gerçekleşecek!

30 Nisan- 2 Mayıs 2013 tarihleri arasında Dubai International Convention & Exhibition Centre’de 9.defa düzenlenecek olan 9.Dubai International Property Show ( Emlak ve Gayrimenkul Fuarı)’na Türk projeleri yoğun ilgi gösteriyor.



Dubai Emlak Düzenleme Kurumu (RERA) ve BAE Dış Ticaret Bakanlığı ve BAE Dış Yatırım Bakanlığı’nın destek ve himayelerinde gerçekleşecek fuar 15,000 m2 100 ülkeden 300’ün üzerinde katılımcı ve 20 bin civarında profesyonel ziyaretçiyi ağırlıyor.  

 

9.International Property Show Emlak ve Gayrimenkul Fuarı (IPS), Avrupa, Asya, Uzakdoğu ve Ortadoğu gibi çeşitli dünya bölgelerinden gayrimenkul ve emlak sektör temsilcileri ile bu sektöre hizmet sunan emlak pazarlama firmaları, proje geliştiricileri ile özel ve kurumsal yatırımcıları bir araya getiriyor.

 

Dubai’de, Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezinde düzenlenen Uluslararası Emlak Fuarı (IPS)’nin ilki 2005 yılında gerçekleştirildi. IPS zaman içerisinde ziyaretçiler, yatırımcılar ve katılımcılar açısından başarılı bir yükseliş grafiği çizince, daha iyi yatırım ağı ve daha büyük müşteri grubu oluşturmak amacıyla 2011 yılında Yıllık Yatırım Toplantısı (AIM) ile birleşerek güçlü bir yatırım stratejisi ve gelişimi gösterdi.

 

 

IPS 2013 ve AIM 2013 Fuarına Ortadoğu’nun En Büyük Gayrimenkul ve Turizm Yatırımcısı DAMAC PROPERTIES Fuarın Ana Sponsoru Oldu…

 

International Property Show Fuarı Türkiye Satış Sorumlusu Yusuf Hızarcıoğlu yaptığı açıklamada, Bu yıl düzenlenecek IPS 2013 ve AIM 2013 fuarının ana sponsorluğunu Mısır Merkezli olan DAMAC PROPERTIES üstlendi. Dubai, Katar, S.Arabistan, İtalya, Lübnan,İngiltere, Irak ve Mısır gibi ülkelerde kendine ait yatırım ofisleri ile hizmetlerini sürdüren firma, Bu ülkelerde 65 çeşit Otel, Residence, Eğlence merkezi ve buna paralel olarak 11.000 üzerinde gayrimenkule sahip büyük bir yatırım firmasıdır. 2010 yılında Beyrut’ta yaptığı Damac kuleleri ile dikkatleri üzerine çekmiştir. En son Haziran 2011'de Cidde’de, Suudi Arabistan'da Versace Home Interiors ve DAMAC Residences izledi.


Yapılacak her iki etkinlik BAE hükümeti tarafından desteklenmesi dolayısı ile ülkeler arasındaki stratejik yatırımları güçlendireceğini açıkladı. Fuarın en önemli ayağını oluşturan bire bir yatırım görüşmeleri mevcut projelere alternatif yeni imkânlar sunacağını belirtti. Fuar ve Yatırım kongresi hakkında detaylı bilgi için www.konuttrendy.com web sitesinden veya 212 652 41 68 nolu telefondan ulaşma imkânı bulabilirsiniz



Geri Dön