28 / 03 / 2024

Dük William ile evlenen Kate Middleton'ın anne ve babası yeni ev aldı!

Dük William ile evlenen Kate Middleton'ın anne ve babası yeni ev aldı!

Kate Middleton’ın Dük William’la evliliği ailesine şans getirdi. Middleton’ın anne ve babası yeni bir ev aldı, kardeşleri iş hayatında zirveye tırmanıyor



Düşes Kate’in annesi Carole ile babası Michael İngiltere’nin Berkshire bölgesinde tam 4.7 milyon sterline (13.2 milyon TL) yeni bir ev satın aldı. 7 odalı evin tenis kortu, havuzu ve geniş bir kütüphanesi bulunuyor. Aile şu an oturdukları 1.5 milyon sterlinlik (4.2 milyon TL) evlerinden yeni evlerine gelecek ay taşınacak. Yeni evin etrafını ek binalarla çevirecek olan çift bu şekilde gözlerden uzak olmayı umuyor. Aile bu şekilde Prens William ve Kate’in evlerine ziyarete gelmesi durumunda basın tarafından görüntülenmelerini engelleyeceklerini düşünüyor.


İŞ HAYATLARI DA İYİ


Eski evlerinden de fazla göz önünde oldukları için taşınan çiftin iş hayatı da yükselme evresinde. Ailenin sahip olduğu parti malzemeleri satan Party Pieces adlı firmanın değeri tam 30 milyon sterlin (84 milyon TL). Kraliyet düğününden bu yana değeri artan firmanın internet sitesinin ziyaretçi sayısı da 4 katına çıkarak 300 bine ulaştı. 32 kişinin görev yaptığı şirketin dergisinin editörlüğünü de Pippa Middleton yapıyor. Çiftin 3. çocuğu James Middleton da düğünden sonra elde ettiği popülerliği aşçılığa başlayarak artırdı. Kendi şirketini kuran Middleton pasta yapıyor. Pippa ve James Middleton ailelerinin onlar için 1.2 milyon sterline (3.4 milyon TL) Londra’da satın aldığı evde oturuyor.


MİLLİYET

    



Geri Dön