19 / 05 / 2024

Dükkan içi ATM!

Dükkan içi ATM!

Dükkan içi ATM yeri kiralama, bankaların şube kiralamalarından sonra önem verdikleri bir diğer husus olarak karşımıza çıkıyor. Peki dükkan içinde ATM kiralamaları nasıl oluyor? Bankaların dikkat ettikleri hususlar neler?



Dükkan içi ATM!

Dükkan içi ATM yeri kiralama, bankaların şube kiralamalarından sonra önem verdikleri bir diğer husus olarak karşımıza çıkıyor. Bankalar müşterilerine her yerde ulaşabilmek ve müşteri potansiyelini yükseltmek için kimi dükkanları şube olarak kiralarken; kimi dükkanlarda ise bankamatik (ATM) yeri kiralıyor.


Söz konusu bankamatikler için hem araziler hem de dükkan içinden bir bölüm kiralanabiliyor. 


Dükkan içi atm yeri kiraya vermek için; Mal sahibi olarak bankalar ile iletişime geçmeniz ve hangi bankanın hangi şekilde kiralama işlemlerinde bulunduklarını öğrenmeniz gerekiyor.


Çünkü bugün kimi bankalar, "kiralama" işlerini müdürlük binalarında  görüşürken; kimi bankalar ise direkt olarak böyle bir teklif kabul etmiyor. 


Ayrıca, bazı danışmanlık firmaları mal sahibi ile şube ve bankamatik yeri arayışı içinde olan bankaları buluşturuyor. Bankaların atm kiralamaları hususunda dikkat ettikleri kıstaslar şu şekilde sıralanıyor:


Bankamatik için kiralanacak alan bir dükkan ise:

- Dükkanın verdiği hizmet

- Bulunduğu alan

- Konum

- Etraftaki bankamatikler ve banka şubeleri

- Kira bedeli, gibi..


Bankamatik için kiralanacak alan bir arazi ise:

- Arazinin konumu

- Arazideki yaya yoğunluğu

- Merkezi olup olmadığı

- Etraftaki bankamatikler ve banka şubeleri

- Kira bedeli, gibi..



Bankalar nasıl şube açar?
Dükkanın banka şubesine kiralanması!




Geri Dön