28 / 03 / 2024

Dumankaya Bahçeşehir hi-Fit 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Dumankaya Bahçeşehir hi-Fit 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Sağlıklı yaşam trendi, konuta da ilham oldu. Dumankaya’nın yeni projesi 'hi-Fit’te kalori hesabı yapan restoran, spor eğitmenleri, yoga, pilates ve golf alanları var. Dumankaya Bahçeşehir hi-Fit 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı...




Sağlıklı yaşam trendi, konuta da ilham oldu. Dumankaya’nın yeni projesi 'hi-Fit’te kalori hesabı yapan restoran, spor eğitmenleri, yoga, pilates ve golf alanları var.


Dumankaya İnşaat, yükselen ‘sağlıklı yaşam’ trendini yeni konut projesi 'hi-Fit'e taşıdı. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Bahçeşehir'de hayata geçirilen 'hi-Fit’in kendini geliştirmeye ve ruhunu zenginleştirmeye ihtiyaç duyan, spor yapmayı alışkanlık haline getirmiş, sağlıklı beslenen ve fit kalmaya özen gösteren bireylerin ihtiyaçlarına yönelik tasarlandığını belirtti. Dumankaya, “Sağlıklı yaşam uygulamaları ve teknolojinin bir arada hayata geçirildiği, sıra dışı konseptiyle bu tip bir proje Türkiye’de ilk defa hayata geçiriliyor” dedi. 


99 BİN LİRADAN SATIŞA ÇIKTI


Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya ise projedeki 4.500  metrekarelik Athletic-O Kulübü’nde daire sahiplerinin evlerinden ayrılmadan 'IQ akıllı ev sistemleri' sayesinde eğitmenlerle irtibata geçerek evde spor yapabileceklerini söyledi. 200 milyon TL yatırım yapılan proje iki kuleden oluşuyor. Stüdyo, 1+1, 2+1 dairelerin mevcut olduğu yeni projede satış fiyatları 99.000 TL’den başlıyor.


BESLENME DESTEĞİ DE VERİLİYOR


Barış Dumankaya, “Projede ayrıca 17 adet kat bahçesinde yogadan golfe, satrançtan açık hava fitness aletlerine kadar pek çok spor aktivitesi daire sahiplerinin hizmetine sunuluyor. Dumankaya, restorana da dikkat çekerek, “Kalori hesaplamalarının yapılabileceği restoranda Hi-Fit sakinleri beslenme konusunda destek alabilecekler” dedi. 



Akşam


Geri Dön