20 / 04 / 2024

Dumankaya Cadde Pendik'te 118 bin TL'ye!

Dumankaya Cadde Pendik'te 118 bin TL'ye!

İstanbul Pendik´te, Kurtköy-Sabiha Gökçen Havalimanı´na yürüme mesafesinde 80 milyon liralık yeni proje Dumankaya Cadde´yi tanıtan Dumankaya İnşaat, Pendik ve Tuzla´daki yatırımlarını artıracak



Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Ali Dumankaya, "Sabiha Gökçen´in kapasitesi arttı. Daha da artacak. İkinci pist gündemde. Bu past için karayolu yer altına alınaca. Üstten uçaklar, altta tünelden araçlar geçecek. Ayrıca THY Teknik A.Ş., Teknopark, özel okul ve üniversite yatırımları, konut yatırımlarını tetikliyor" dedi.

Pegasus merkezini taşıyor
Sabiha Gökçen Havalimanı´ndan uçan en büyük havayolu şirketi Pegasus´un da, Cadde projesinin iki parsel bitişiğindeki arsaya Pegasus Genel Müdürlük binasını yapacağını söyleyen Ali Dumankaya, "Bölgeyi özel üniversiteler, eğitim kurumları ve Formula arazisi etkilemişti. Ayrıca, Kurtköy için otogar yatırımı konuşuluyor. Kurtköy´ü ben Yeşilköy gibi görüyorum. Atatürk Havalimanı gelişip komşu semtleri geliştirdiyse, Kurtköy de potaya girdi. Sıçrama aşamasına geldi" diye konuştu. Ali Dumankaya; Kurtköy ve Tuzla´da önümüzdeki aylarda açıklayacakları projelere ek olarak, ellerinde başka araziler ve anlaştıkları kat karşılığı araziler olduğunu belirtti.

Havalimanına yürüme mesafesi
Bölgede birçok otel ve alışveriş merkezi yapıldığını ve yapılmaya da devam edeceğini söyleyen Ali Dumankaya, "Biz de Dumankaya Cadde ile farklı konsept geliştirdik. 303 konut ve home-office ile 49 mağaza var. Alışveriş caddesi ve ortada avlu konsepti bölge için yeni. Kurtköy´ün kalbindeki projeden 80 milyon lira hasılat bekliyoruz. Havalimanına 1 kilometre, yani yürüme mesafesinde. Bölgedeki ticari gelişmeler, hem bizim hem diğer inşaatçıların yatırımını tetikledi" diyor. Cadde projesi, alışveriş caddesi konseptini konut projesine taşıyor. Projede alt katta hem mağazalar hem kafeler bulunacak. 10´ar katlı 3 bloktan oluşacak rezidans ve home office bölümünde daire fiyatları 118 bin liradan başlıyor.
Hürriyet/Ali Öztürk

www.dumankaya.com

0216 585 46 00


 


Geri Dön