25 / 04 / 2024

Dumankaya Cadde'de home office'ler tükendi!

Dumankaya Cadde'de home office'ler tükendi!

Kısa bir sürede yüzde 60"ı satılan Dumankaya Cadde"nin lansman toplantısı 10 Ağustos günü yapıldı ve projeyle ilgili detaylı bilgiler kamuoyuyla paylaşıldı



Ortaköy Feriye Lokantası"nda düzenlenen basın toplantısında Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Dumankaya ve Ali Dumankaya, Kurtköy"deki Dumankaya Cadde"nin önemli bir yatırım değeri taşıdığını, daha ön satışta gösterilen ilginin bunun bir kanıtı olduğunu belirttiler. Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Uğur Dumankaya; œKurtköy bölgesi kısa sürede İstanbul"un en hızlı gelişen ve değerlenen semtlerinden birisi oldu. Böylesine değer kazanan bir bölgede yatırımcıların karşısına nitelikli bir
projeyle çıkmak istedik ve Dumankaya Cadde"yi geliştirdik.

Rezidans, home office ve alışveriş birimleriyle Dumankaya Cadde tamamlandığında gerek konumu, gerekse sunduğu olanaklarla Kurtköy"ün yeni buluşma noktası olacak dedi.

Kurtköy"ün yeni buluşma noktası!

Gerek mimarisi, gerek konsepti, gerekse sunduğu avantajlarla tüm yatırımcıların beğenisini kazanan Dumankaya Cadde, Kurtköy"de üç tarafı cadde ve bulvarlarla çevrili merkezi bir konumda bulunuyor. Proje 10 katlı 3 blokta toplam 303 home office ve rezidans daireden oluşuyor. 1+1 ve 2+1 home office"ler yanında 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu projede villa konseptine sahip teras bahçeli dubleks daireler de yer alıyor.

Dumankaya Cadde en son teknolojiden yararlanıyor!

Bloklardan birinin tamamen home office"lere ayrıldığı Dumankaya Cadde"de en son bilişim teknolojisine sahip hizmetler de düşünülmüş. Her daireye kurulan kapalı devre yayın ve iletişim platformu sayesinde daire ve home office sakinleri hava durumundan trafiğe ve site içi duyurulara kadar birçok konuda bilgi edinebilecekler. Ayrıca Cadde sakinlerine œDumankaya Cadde Yaşam Kartı verilecek ve kart hem sosyal tesislere girişte, hem de kredi kartı özelliği ile Dumankaya Cadde"deki mağazalarda ve diğer alışveriş noktalarında kullanılabilecek. Tüm bunların yanı sıra Dumankaya Cadde sakinleri Dumankaya müşterilerine sunulan Dumankaya Pusula hizmetlerinden dairelerini satın aldıkları günden itibaren faydalanacaklar.

Dumankaya Cadde"de her türlü konfor sunuluyor!

Dumankaya Cadde; marketten butiğe, kuaförden kuru temizlemeye farklı alanlarda hizmet veren mağazalarıyla, farklı lezzetler sunan kafe ve restoranlarıyla bölgenin en canlı yerlerinden olacak. Projede ayrıca açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, fitness center, sauna, yürüyüş parkurları, toplantı odaları, teras bahçeleri, 24 saat güvenlik, resepsiyon hizmetleri gibi birçok sosyal imkan yer alıyor.

www.dumankaya.com

0216 585 46 00


Geri Dön