28 / 03 / 2024

Dumankaya Cadde'de satılık evler 118 bin TL'den başlıyor!

Dumankaya Cadde'de satılık evler 118 bin TL'den başlıyor!

Dumankaya Cadde´de satılık evlerin fiyatları 118 bin TL ile 291 bin TL arasında değişiyor



Dumankaya Cadde´nin arazi büyüklüğü 13 bin 23 metrekare, inşaat alanı ise 36 bin 600 metrekare. Dairelerde akıllı kat planları ile günümüz trendlerine uygun optimum kullanım alanları oluşturuldu. Daireler optimum zevke hitap edecek şekilde standart dekorasyonlu olarak teslim edilecek.

Dumankaya´nın Kurtköy´de inşa edeceği üç tarafı caddelerle çevrili yeni projesi Dumankaya Cadde Evleri, rezidans, home ofis ve alışveriş birimlerinden oluşacak.

Dumankaya Cadde Evleri, 10 katlı 3 blok ve dubleks konutların yer aldığı 2 katlı 1 bloktan oluşuyor. 237 adet rezidans, 66 adet home ofis olmak üzere toplam 303 daire bulunuyor.
1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu projede villa konseptine sahip teras bahçeli dubleks daireler de yer alıyor. Projeyi Tago Mimarlık dizayn etti.

Dumankaya Cadde´de 56-61 metrekarelik 1+1 daireler 118 bin TL ila 128 bin TL´ye, 87-119 metrekarelik 2+1 daireler 178 bin TL ila 244 bin TL´ye, 140 metrekarelik 3+1 daireler ise 291 bin TL´ye satılıyor. Dumankaya Cadde´de banka kredili ödeme planına göre 29 bin TL´den başlayan peşinatlar ve 60 ay yüzde 0,89, 120 ay yüzde 0,98 faiz oranıyla konut kredisi kullanmak mümkün. Aylık sabit taksitler 1.265 TL´den başlıyor. Dumankaya Cadde projesinde Tekstil Bank, DD Mortgage ve Denizbank´tan kredi kullanılıyor. Dumankaya Finansman Sistemine göre ise liste fiyatı üzerinden yüzde 35, 40 ya da 50 peşinatla 30 aya kadar vade farksız taksit olanağı sunuluyor.

Projeye yakın bölgede Sabiha Gökçen Havaalanı, İstanbul Park Pisti (Formula), Neomarin, Pendorya, Viaport, Atlantis AVM, Viaport Otel ve inşası tamamlanmak üzere olan Uluslar arası Fuar-Kongre Merkezi bulunuyor. Bunların dışında Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Koç Lisesi gibi seçkin eğitim kurumları,  Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Tuzla Tersanesi, Anadolu Sağlık Merkezi, Tübitak ve Marin Türk bölgeye yakın konumlarda yer alıyor. Karayolu ile E5 Tersane Kavşağına 10 kilometre mesafede bulunan proje TEM Kurtköy Gişelerine 3 kilometre, sahil yoluna 12 kilometre, denizyolu ile Pendik deniz otobüsü ve Pendik-Yalova Feribot İskelesine 12 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı´na 3 kilometre mesafede inşa edilecek.

Dumankaya Cadde´nin alışveriş birimleri, marketten butiğe, kuaförden kuru temizlemeye farklı alanlarda hizmet veren mağazalarıyla farklı lezzetler sunan, keyifli sohbetlere mekan olacak kafeler ve restaurantlar bölgenin en canlı yerlerinden olacak. Projedeki İç Cadde üzerindeki göletler, fıskiyeler, yansıma havuzları ise atmosfere ayrı bir renk katacak. Bunun yanı sıra Dumankaya Cadde´de açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, fitness center, sauna, yürüyüş parkurları, toplantı odaları, teras bahçeleri, 24 saat güvenlik, resepsiyon hizmetleri gibi birçok sosyal donatı yer alıyor.

Dumankaya Cadde´de A, B ve D blokta lobi alanı, rezidans hizmetleri, home ofislerde toplantı salonu ve Dumankaya Pusula hizmetleri mevcut.

www.dumankaya.com

0216 585 46 00




Fiyat listesi için tıklayınız

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön