24 / 04 / 2024

Dumankaya Çayırova Projesi TBMM gündeminde!

Dumankaya Çayırova Projesi TBMM gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Dumankaya Çayırova Projesi'ni meclis gündemine taşıdı. Hürriyet toplantıda Kocaeli Çayırova ilçesinde "Dumankaya" isimli şirket için büyükşehir meclisinde arazi imarı 6 kattan 12 kata çıkarılarak şirkete büyük bir kolaylık sağlandığını hatırlattı..



Dumankaya Çayırova Projesi TBMM gündeminde!


CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Dumankaya Çayırova Projesi'ni meclis gündemine taşıdı. Hürriyet toplantıda "Kocaeli Çayırova ilçesinde "Dumankaya" isimli şirket için büyükşehir meclisinde arazi imarı 6 kattan 12 kata çıkarılarak şirkete büyük bir kolaylık sağlandı. Sonrasında, Dumankaya şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Halit Dumankaya paralel devlet yapılanmasına "himmet" adı altında finansal destek sağladığı gerekçesiyle tutuklandı. 


Bu olay, yerel ve ulusal medyada manşetlerde yer aldı. Ancak, AKP'li belediyeler bunu örtbas etmek için, mahkeme yoluyla, İnternet medyası dâhil tüm haberleri sansürledi ve erişime engelledi. Sansürlerden biri de Kocaeli Gazete Barıştır. Basına sansürle gerçekleri kapatmaya çalışıyorsunuz ama Kocaeli'de FETÖ'den kapattığınız derneğe her ay düzenli bağış yapanlar şu anda AKP'nin vekil sıralarında oturmaya devam ediyor. 


Okul aidatını ödemek için Bank Asyada hesap açmaya zorlananlar açığa alınırken o aidatları tahsil eden o okulların sahipleri şu anda AKP'nin vekil sıralarında oturmaya devam ediyor." açıklamalarında bulundu.





Geri Dön