28 / 03 / 2024

Dumankaya, Flex Ataşehir'i 2 ay erken teslim etti!

Dumankaya, Flex Ataşehir'i 2 ay erken teslim etti!

Dumankaya İnşaat'ın Dumankaya Flex Ataşehir isimli projesi iki ay erken teslim edildi. Ataşehirde hayata geçirilen ve Mayıs 2011de teslimleri planlanan projede konutların teslimleri 23-24 Mart 2011de tamamlandı



Dumankaya İnşaat'ın Dumankaya Flex Ataşehir isimli projesi iki ay erken teslim edildi. Ataşehirde hayata geçirilen ve Mayıs 2011de teslimleri planlanan projede konutların teslimleri 23-24 Mart 2011de tamamlandı. Dumankaya Flex Ataşehirin ardından şirket,  yıl içerisinde dört projeyi daha sahiplerine kavuşturmayı planlıyor. Firmanın bu dört proje doğrultusunda teslim edeceği konut sayısı ise 1.058 olarak hesaplandı.
Projeyi, geliştirdikleri home office konseptinin ilk ürünü olarak nitelendiren Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, Home office konseptinde ürettiğimiz ilk projemizi tamamlayarak zamanından önce eksiksiz olarak müşterilerimizle buluşturduk. Her yıl yeni proje geliştirirken mevcut projelerimizin zamanında eksiksiz tamamlanm ası için yoğun çaba harcıyoruz. Bu çabanın ürünü olarak Flex Ataşehir'i de iki ay erken teslim etmiş olduk dedi.

Sırada yeni teslimler var

2010un son günlerinde de Kurtköydeki Minimal projesinde tüm teslimleri tamamladıklarına dikkat çeken Dumankaya, 2011'in ilk tesliminden sonra sırada yeni projelerin yer aldığını belirterek, şöyle devam etti:  2011deki proje teslimlerimize Flex Ataşehir projesiyle başlıyoruz. 2011 yeni projelerle birlikte tam bir teslim yılı  olacak. Bu projenin hemen ardından Vizyon, Adres 1, 2 ve 3 projeleri ni teslim edeceğiz. Böylece toplam dört projede 1.058 konutu daha sahiplerine teslim edeceğiz.
Ataşehirde bulunan Flex 15 katlı optimum kullanım alanlarına sahip stüdyo ve 1+1 home office tipi 90 daireden oluşuyor. Dumankayanın farklı mimari anlayışını sergileyen projede en üst katlar loft dairelere ayrıldı.


Geri Dön