19 / 03 / 2024

Dumankaya Flex Office teslim tarihi!

Dumankaya Flex Office teslim tarihi!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Flex

Dumankaya Flex Office teslim tarihi Ağustos ayı 2016 yılı olarak planlandı. İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yükselen projede toplam 321 adet daire yer alıyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yer alıyor.



Dumankaya Flex Office projesinde yüzde 1 KDV avantajı sağlanıyor. Projedeki ofislerin tipleri 45 metrekare, 77 metrekare ve 120 metrekare olarak seçeneklerle dizayn edildi. 


Dumankaya Flex Office projesinde ofis box üniteleri, depo ve arşiv alanları, toplantı odaları, kat bahçeleri, bireysel çalışma alanları, lobi hizmetleri bulunuyor. Projede toplam 321 adet daire bulunuyor.


Dumankaya Flex Office projesi metro, banliyö treni, İETT otobüsleri merkezi ve otobana yakın mesafede bulunuyor. Proje toplam 630 adet daireden oluşan Dumankaya Hi-Fit projesinin home ofis bloğu olarak inşa ediliyor. 


Dumankaya Flex Office projesi toplam 100 milyon lira yatırım değeriyle yükseliyor. 28 ve 32 katlı 2 blok halinde inşa edilen projede daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Dumankaya Flex Office projesi toplam 160 dönüm üzerinde yükseliyor. İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yükselen proje ön talepleri ile satışlarının yüzde 64'ünü tamamladı.


Dumankaya Flex Office teslim tarihi Ağustos ayı 2016 yılı olarak belirlendi. Projedeki daireler 119 bin TL'den başlıyor kata ve cepheye göre değişiyor. 


Flex Office iletişim

Tel: 0212 672 88 98 

Web: www.dumankaya.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön