19 / 04 / 2024

Dumankaya Hi-Fit projesi satışa çıktı! 99 bin lira!

Dumankaya Hi-Fit projesi satışa çıktı! 99 bin lira!

Dumankaya İnşaat, Bahçeşehir'de 200 milyon liralık yatırımla Hi-Fit projesini satışa çıkardı. Sırada Fikirtepe ve Sancaktepe projeleri var. Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de inşaatına başladığı yeni projesi Hi-Fit'te satışlar başladı...



Dumankaya İnşaat, Bahçeşehir'de 200 milyon liralık yatırımla Hi-Fit projesini satışa çıkardı. Sırada Fikirtepe ve Sancaktepe projeleri var.


Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de inşaatına başladığı yeni projesi Hi-Fit'te satışlar başladı. 28-32 katlı iki blokta 610 konuttan oluşan projenin yatırım değerinin ise 200 milyon lira olduğunu söyleyen Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, "Tüketiciye ayrıcalıklı yaşam sunmak öncelikli hedefimiz. Bu kapsamda Home- Fit kavramını ortaya çıkardık" diye konuştu. Bu yıl içinde iki farklı proje daha satışa çıkaracaklarını anlatan Dumankaya, "Fikirtepe'de inşa edeceğimiz proje 505 konuttan meydana gelecek, yatırım değeri ise 385 milyon lira olacak. Bir diğer projemiz olan Sancaktepe'deki çalışma 135 milyon liralık yatırımla 550 konuttan oluşacak" diye konuştu. Firmanın Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, 17 Aralık'tan sonra kur ve faizin önemli oranda arttığını belirterek, "Yaşananlar konut sektörüne olumsuz yansıdı. Ancak biz yurtiçinde kaybettiğimiz satışları yurtdışında kompanse ettik. 2013'ün ilk 4 ayı ile 2014'ün aynı dönemi karşılaştırdığımızda satışlarımız yüzde 317 arttı" dedi. 


Sabah Gazetesi 




Geri Dön