26 / 04 / 2024

Dumankaya Horizon kampanyasına beklenenin de üzerinde talep!

Dumankaya Horizon kampanyasına beklenenin de üzerinde talep!

Dumankaya İnşaat’ın Anadolu Yakası'nın en prestijli yeri Sahil Yolu'nda yer alan projesi Dumankaya Horizon’da hemen teslim avantajı ile hayata geçirilen kampanya beklenenin de üzerinde talep gördü.



DUMANKAYA HORİZON’DA YENİ FIRSAT TİCARİ ALANLAR


Dumankaya Horizon, değerli markaların bulunduğu alışveriş alanları, kafeler, spor salonu gibi alanlarla bütüncül bir yaşam merkezinin kapılarını aralıyor. Bölgenin ve daire sahiplerinin farklı ve ayrıcalıklı ihtiyaçlarını karşılayabilecek yatay düzlemde konumlandırılmış 20 mağaza ve 2 kafe alanına sahip Dumankaya Horizon’da ticari üniteler yatırımcılar için geri dönüşü hızlı bir yatırım potansiyeli barındırıyor. Projede işini ev konforuna taşımak isteyen yatırımcılara kazançlı “home office” seçenekleri de bulunuyor.


Hayallerindeki eve kavuşmak isteyenler için fırsatların devam ettiği projede ticari ünitelerin yanı sıra 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut alternatiflerin de bulunduğu projede fiyatlar 449 bin TL’den başlıyor. 


Proje ile ilgili detaylı bilgiye 444 7 222 numaralı telefondan veya www.dumankaya.com adresinden ulaşılabilinir.



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Satış sürecinin hemen teslim olarak devam ettiği Dumankaya Horizon projesinin ticari üniteleri de cazip fiyat ve özel avantajlarla satışa açıldı.


Anadolu Yakası'nın en prestijli yeri Sahil Yolu'nda Dumankaya İnşaat güvencesi ile yükselmekte olan Dumankaya Horizon projesinde hemen teslim avantajlı kampanyası yoğun ilgi görürken projede yer alan ticari birimler de cazip fiyat ve ayrıcalıklı ödeme seçenekleri ile satışa açıldı.

 

Alışveriş alanları, kafeler, spor salonu gibi alanların yer aldığı tam donanımlı bir yaşam merkezi olarak tasarlanan Dumankaya Horizon projesinin ticari üniteleri yatay düzlemlde konumlandırılan 20 mağaza ve  2 kafe alanından oluşuyor.

 

Home office birimleri ile dikkat çeken Dumankaya Horizon projesinde ticari ünitelerin yanı sıra 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1  larak tasarlanan farklı daireler de yer alıyor. Satış sürecinin devam ettiği Dumankaya Horizon'da konut fiyatları ise 449 bin liradan başlıyor.


Star




Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Dumankaya İnşaat'ın Anadolu yakasında Sahil Yolu'nda inşa ettiği Dumankaya Horizon'da hemen teslim avantajı ile başlatılan kampanyaya ticari alanlar da eklendi. Şirket yönetimine göre 20 mağaza ve 2 kafe alanına sahip Dumankaya Horizon'da ticari üniteler geri dönüşü hızlı yatırım potansiyeli barındırıyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut alternatiflerinin de bulunduğu projede fiyatlar 449 bin TL'den başlıyor.



Zaman


Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


DUMANKAYA İnşaat'ın Kartal Sahil Yolu'nda yer alan projesi Dumankaya Horizon için hemen teslim avantajı ile hayata geçirilen kampanya beklenenin üzerinde talep gördü. 


Projeye gösterilen ilginin üzerine, Dumankaya Horizon'daki ticari üniteler de cazip fiyatlar ile satışa sunuldu. Bölgenin ve daire sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılayacak yatay düzlemde konumlandırılmış 20 mağaza ve 2 kafe alanı yatırım potansiyeli sunuyor. Projede fiyatlar 449 bin TL'den başlıyor. 


Vatan




Haber Özgür Düşünce Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;

 

Anadolu yakası sahil yolunda ticari üniteler, ofisler ve konutları Dumankaya Horizon karma projesiyle inşa eden Dumankaya, konutları 499 binden başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. 


Dumankaya İnşaat'ın hemen teslim avantajı ile hayata geçirdiği Dumankaya Horizon'da, değerli markaların bulunduğu alışveriş alanlan, kafeler, spor salonu gibi alanlarla bütüncül bir yaşam merkezinin kapılarını aralıyor. 


HIZLI YATIRIM 


Bölgenin ve daire sahiplerinin farklı ve ayrıcalıklı ihtiyaçlarını karşılayabilecek yatay düzlemde konumlandırılmış 20 mağaza ve 2 kafe alanına sahip Dumankaya Horizon'da ticari üniteler yatırımcılar için geri dönüşü hızlı bir yatırım potansiyeli barındınyor. Projede işini ev konforuna taşımak isteyen yatırımcılara kazançlı "home office" seçenekleri de bulunuyor. Ev almak isteyenler için ise 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut alternatiflerinin de bulunduğu projede fiyatlar 449 bin TL'den başlıyor. 



Özgür Düşünce



Geri Dön