28 / 03 / 2024

Dumankaya Horizon'da sahil hayatının tüm güzellikleri birleşiyor!

Dumankaya Horizon'da sahil hayatının tüm güzellikleri birleşiyor!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Horizon

Dumankaya Horizon ile son yıllarda görülen fazlasıyla dik, dar ve iç içe geçmiş binaların aksine, sahil hayatının tüm güzelliklerini yatay, geniş, panoramik ve butik bir yaşam alanı ile müşterilerin beğenisine sunuyor.



Gayrimenkul sektöründe ilklerin öncüsü  Dumankaya İnşaat  tarafından, Anadolu yakasının en hızlı gelişen semtlerinden Kartal’da modern yaşamın tüm ihtiyaçlarına cevap verecek kusursuz konfor anlayışıyla hayata geçirilen  Dumankaya Horizon  projesi, 365.000 TL’den başlayan fiyatlar ile müşterilerin beğenisine sunuluyor. 


Adaların tam karşısında, denize 500 metre cepheli yatay mimarisi ve panoramik daireleriyle butik bir proje olarak yükselen Dumankaya Horizon’ın  A bloğunda 13 ticari birim ile 109 daire, B bloğunda ise 22 ticari birim ile 34 ticari ofis olmak üzere toplam 178 bağımsız ünite yer alıyor.  Projede stüdyodan 1+1’e ve 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor.  48 veya 36 ay yüzde 0 faiz ve peşin alımlarda yüze 10 veya 12 indirim gibi fırsatlar ile konut sahibi olunabilen projede, Dumankaya finansman sistemi ile ev sahibi olmak mümkün.


İstanbul'da son yıllarda görülen fazlasıyla dik, dar ve iç içe geçmiş binaların aksine yatay, geniş, panoramik ve butik bir yaşam alanı sunan Dumankaya Horizon, bulunduğu lokasyon, sahip olduğu Adalar manzarası, mimari ve teknik özellikleri sayesinde bölgenin en prestijli yaşam alanlarından biri olmaya aday. 


Denize saygılı yatay mimarisi ve panoramik daireleriyle butik bir proje olan Dumankaya Horizon, Bağdat Caddesi ve Pendik Marina gibi stil sahibi sosyal yaşam alanlarına ve önemli ulaşım merkezlerine yakınlığı ile dikkat çekiyor. Sahip olduğu IQ Akıllı ev teknolojisi sistemi, mimari kalitesi, butik AVM’si ve anahtar teslimi dekorasyon paketleri ile de Dumankaya müşterilerine ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor. 


Dumankaya Horizon ile ilgili 444 7 222 numaralı telefondan veya dumankaya.com üzerinden ya da Dumankaya Horizon satış ofisi üzerinden daha detaylı bilgiye ulaşılabilir. 



projeye sor



Geri Dön