28 / 03 / 2024

Dumankaya İKON resmen satışta!

Dumankaya İKON resmen satışta!

İstanbul'un ilk üçüz gökdelen projesi Dumankaya İKON, 149 metrelik üçüz kuleleri ve benzersiz mimarisiyle İstanbul'un en yeni ikonu olmaya hazırlanıyor.



Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya, geçtiğimiz yıl Vizyon ile gerçekleştirdiği rezidans projelerindeki atılımını İKON ile bir adım daha ileriye taşıyor. Benzersiz mimarisiyle şehrin yeni sembollerinden biri olacak Dumankaya İKON, Anadolu Yakasının tam merkezinde Göztepe'de 41'er ve 40 katlı 3 kulenin birleşmesinden oluşuyor. İstanbul'un en yüksek yapılarından birisi olacak Dumankaya İKON'un tanıtım günleri ise 7Mayıs'ta başlanıyor. 


Anadolu Yakasının merkezi semtlerinden birisi olan Göztepe'de inşa edilecek Dumankaya İKON, 1022 rezidans daire ve 37 home office'den oluşan toplam 1059 daireden oluşuyor. Dumankaya İKON da Stüdyo ve 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, dubleks ve loft tipi daireler mevcut, Eşsiz deniz ve şehir manzarasına sahip 3 adet elips kulelerin birleşmesinden oluşan Dumankaya İKON 12 ve 22. katlarda bulunan seyir teras ve bahçeleriyle farklı bir mimari anlayış sergiliyor. 


Dumankaya İKON'un 3'üz Kulelerinde Rezidans Keyfi


Dumankaya İKON'da rezidans hizmetleri kapsamında business lounge'tan laundry'e, teknik bakım ve onarımdan 24 saat profesyonel resepsiyona, posta hizmetlerinden güvenliğe geniş bir hizmet yelpazesi sunulacak. Kapalı otoparkın bulunduğu proje, fitness center, futbol ve basketbol sahaları, kapalı, açık ve çocuk havuzları gibi zengin spor olanaklarıyla dikkat çekiyor. Daireler de klima alt yapısı, pay ölçerli merkezi ısıtma, , 22. kattan sonra havalandırma sistemi, touchpaneller sistemi ile projede 24 saat güvenlik ve kamera sistemleri gibi özellikler bir arada sunuluyor. Ayrıca, projenin giriş katlarında Alış veriş birimleri,Güzellik Salonu ,Kuru Temizleme,Kafeterya gibi yaşamı kolaylaştıracak birimlerde bulunuyor. 


149 metrelik yüksekliğiyle eşsiz bir manzaraya sahip İKON, Göztepe gibi merkezi bir yerde bulunmanın da avantajıyla, CarrefourSA, Metro Gross Market, Optimum, Palladium gibi AVM'ler, Medical Park, Kadıköy Şifa, Acıbadem, Memorial, Yeditepe gibi hastaneler, Marriott Hotel, Bostancı Greenpark gibi beş yıldızlı oteller ile diğer önemli sosyal merkezlerin çok yakınında bulunuyor.  Bunun yanı sıra projeye çok yakın olan Batı Ataşehir'de yakın gelecekte Merkez Bankası ve Ziraat Bankası'nın da bulunacağı finans merkezlerinin hemen taşınmasıyla bölge daha da değer kazanacak.
 

www.dumankaya.com

Ön talep için tıklayınız...
 


Geri Dön