28 / 03 / 2024

Dumankaya İKON'da 103 bin TL'ye!

Dumankaya İKON'da 103 bin TL'ye!

İstanbul'un ilk üçüz kulesi olma özelliği taşıyan Dumankaya İKON, 149 metrelik yüksekliği ile Avrupa Kültür Başkentine yakışan bir yapı olacak



Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat'ın yeni rezidans projesi Dumankaya İKON, Göztepe'de 149 metrelik üçüz kuleleri ve özgün mimarisiyle İstanbul'un en yeni ikonu olmaya hazırlanıyor. Toplamda 300 milyon TL'lik yatırım değerine sahip olan proje, Dumankaya'nın geçtiğimiz yıl Vizyon ile gerçekleştirdiği rezidans projelerindeki atılımını bir adım daha ileriye taşıyarak konut sektöründeki standartları yükseltiyor.

Dumankaya İKON projesi hakkında bilgi veren Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, İstanbul'un en seçkin yerleşim merkezlerinden biri olan Göztepe'de ilk kez üçüz kuleler mimarisini kullanacaklarını ve bu doğrultuda proje sloganlarını “Bazıları Yükselmek İster” olarak belirlediklerini söyledi. Uğur Dumankaya, İKON projesiyle şehrimize yüksek bir yapı kazandırmanın dışında farklı mimarimizle Avrupa Kültür Başkenti olmaya hazırlanan şehrimizin siluetine yeni ve çağdaş bir ikon kazandırmak istiyoruz” dedi. 

Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya ise,  “Dumankaya İKON, 2,5 yıllık titiz ve hassas bir çalışmanın ürünü, daha önce Adres projeleriyle sektöre kazandırdığımız yeni bakış açısını Dumankaya İKON ile farklı bir zemine taşıyoruz. Dumankaya İKON, yüksek yapı anlayışı olsun, mimari tasarımı ve sosyal donatı içeriği olsun çıtayı yükselten önemli bir proje olarak farklılaşıyor” dedi.

Dumankaya İKON'un 12 ve 22. katlarında seyir terası ve bahçeleri bulunuyor

Dumankaya İKON, TAGO Mimarlık tarafından tasarlanan özgün mimarisiyle şehrin yeni sembollerinden biri olmaya hazırlanıyor. 41'er ve 40 katlı 3 kulenin birleşmesinden oluşan Dumankaya İKON İstanbul'un en yüksek yapılarından birisi olacak. 

Anadolu Yakası'nın merkezi semtlerinden birisi olan Göztepe'de inşa edilecek Dumankaya İKON, 1.022 rezidans daire ve 31 home office'den oluşan toplam 1.053 daireden oluşuyor. Dumankaya İKON'da stüdyo ve 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, dubleks ve loft tipi daireler mevcut, eşsiz deniz ve şehir manzarasına sahip 3 adet elips kulelerin birleşmesinden oluşan Dumankaya İKON 12 ve 22. katlarda bulunan seyir teras ve bahçeleriyle farklı bir mimari anlayış sergiliyor. 

Projede stüdyo daireler 103 bin TL ile 180 bin TL arasında, 1+1'ler 178 bin TL ve 279 bin TL arasında, 2+1'ler 237 bin TL ile 363 bin TL arasında, 3+1'ler ise 346 bin TL ile 589 bin TL arasında değişiyor.

Minumum peşinat miktarı 10 bin 300 TL olarak belirlendi. Aylık taksitler 1184 TL'den başlıyor. Vadeli ödemelerde yüzde 0.99 faiz oranı uygulanıyor.

İstanbul'un yeni İKON'unda rezidans hizmetleri sınırsız

Dumankaya İKON'da rezidans hizmetleri kapsamında business lounge'tan laundry'e, teknik bakım ve onarımdan 24 saat profesyonel resepsiyona, posta hizmetlerinden güvenliğe geniş bir hizmet yelpazesi sunulacak. Kapalı otoparkın bulunduğu proje, fitness center, futbol ve basketbol sahaları, kapalı, açık ve çocuk havuzları gibi zengin spor olanaklarıyla dikkat çekiyor. Daireler de klima alt yapısı, pay ölçerli merkezi ısıtma, 22. kattan sonra havalandırma sistemi ile projede 24 saat güvenlik ve kamera sistemleri gibi özellikler bir arada sunuluyor. Ayrıca, projenin giriş katlarında Alışveriş birimleri, güzellik salonu, kuru temizleme, kafeterya gibi yaşamı kolaylaştıracak birimlerde bulunuyor. 

149 metrelik yüksekliğiyle eşsiz bir manzaraya sahip olan İKON, konumunun da avantajıyla, CarrefourSA, Metro Gross Market, Optimum, Palladium gibi AVM'ler, Medical Park, Kadıköy Şifa, Acıbadem, Memorial, Yeditepe gibi hastaneler, Marriott Hotel, Bostancı Greenpark gibi beş yıldızlı oteller ile diğer önemli sosyal merkezlerin de çok yakınında bulunuyor.  Bunun yanı İKON'a çok yakın konumdaki Batı Ataşehir'de yakın gelecekte kurulması beklenen ve aralarında Merkez Bankası ve Ziraat Bankası'nın da bulunduğu finans merkezleri ile bölgenin daha da değer kazanacağı bekleniyor.  

www.dumankaya.com
0216 444 72 22

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Dumankaya İnşaat yükselmek isteyenleri İKON'da buluşturuyor

Dumankaya İnşaat'ın yeni rezidans projesi Dumankaya İkon, Göztepe'de 149 metrelik üçüz kuleleri ve özgün mimarisiyle İstanbul'un en yeni ikonu olmaya hazırlanıyor. Toplamda 300 milyon TL'lik yatırım değerine sahip olan proje, Dumankaya'nın geçtiğimiz yıl Vizyon ile gerçekleştirdiği rezidans projelerindeki atılımını bir adım daha ileriye taşıma iddiasında. Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, İstanbul'un en seçkin yerleşim merkezlerinden biri olan Göztepe'de ilk kez üçüz kule mimarisini kullanacaklarını ve bu doğrultuda proje sloganlarını "Bazıları Yükselmek İster" olarak belirlediklerini söylüyor. Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya ise, "Dumankaya İkon, 2,5 yıllık titiz ve hassas bir çalışmanın ürünü, daha önce Adres projeleriyle sektöre kazandırdığımz yeni bakış açısını Dumankaya İkon ile farklı bir zemine taşıyoruz. Dumankaya İkon, İstanbul'un en yüksek yapılarından birisi olacak" diyor. TAGO Mimarlık tarafından tasarlanan Dumankaya İkon, 41'er ve 40 katlı 3 kulenin birleşmesinden oluşuyor. Bin 22 rezidans daire ve 31 home office ile toplam bin 53 dairenin bulunacağı Dumankaya İkon 12 ve 22. katlarda bulunan seyir terası ve bahçeleriyle farklı bir mimari anlayış sergiliyor.
Sabah Emlak

Dumankaya'nın İKON'u 103 bin liradan satışta

Dumankaya İnşaat, İstanbul'un ilk üçüz kulesi olan Dumankaya İKON'u satışa çıkardı.

Dumankaya İnşaat'ın yeni rezidans projesi Dumankaya İKON, Göztepe'de 149 metrelik üçüz kulelere sahip olacak. Toplamda 300 milyon TL'lik yatırım değerine sahip olan proje, Dumankaya'nın geçtiğimiz yıl Vizyon ile gerçekleştirdiği rezidans projelerindeki atılımını bir adım daha ileriye taşıyarak konut sektöründeki standartları yükseltiyor. Dumankaya İKON projesi hakkında bilgi veren Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, Göztepe'de ilk kez üçüz kuleler mimarisini kullanacaklarını ve bu doğrultuda proje sloganlarını ‘Bazıları Yükselmek İster' olarak belirlediklerini söyledi. Dumankaya İKON, TAGO Mimarlık tarafından tasarlanan mimarisiyle şehrin sembollerinden biri olmaya hazırlanıyor. 41'er ve 40 katlı 3 kulenin birleşmesinden oluşan Dumankaya İKON İstanbul'un en yüksek yapılarından birisi olacak.

22. KATTA BAHÇESİ VAR

Fiyatları ise 103 bin lira ile 589 bin lira arasında değişiyor. Göztepe'de inşa edilecek Dumankaya İKON, 1.022 rezidans daire ve 31 home office'den ile toplam 1.053 daireden oluşuyor. Dumankaya İKON'da stüdyo ve 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, dubleks ve loft tipi daireler var. Deniz ve şehir manzarasına sahip 3 adet elips kulenin birleşmesinden oluşan İKON'un 12 ve 22. katlarında da seyir teras ve bahçeleri bulunuyor.
Star


Geri Dön