19 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat 3 projesinde ödeme kampanyası başlattı!

Dumankaya İnşaat 3 projesinde ödeme kampanyası başlattı!

Dumankaya İnşaat, Ağustos ayı boyunca Ritim İstanbul, hi-fit ve Flex Office projelerinde geçerli olmak üzere ödeme kampanyası başlattı. Kampanyada sıfır peşinat ve faizsiz 40 aya varan sabit taksit imkanının bulunuyor.



Dumankaya İnşaat, Ağustos ayı boyunca Ritim İstanbul, hi-fit ve Flex Office projelerinde geçerli olmak üzere ödeme kampanyası başlattı.


Sıfır peşinat ve faizsiz 40 aya varan sabit taksit imkanının bulunduğu kampanyada, ayrıca 60 ay yüzde 0,40, 120 ay yüzde 0,74 faiz ile ödeme yapılabiliyor.  Kampanya kapsamında Ritim İstanbul’da 3+1 daire 844 bin TL,  hi-fit projesinde 2+1 daire 432 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


WEB SİTESİ ÜZERİNDEN

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya “Her aşamada mutlu ev sahipleri ilkesini benimsemiş bir firma olarak Ağustos ayında da müşterilerimize özel bir kampanyayı hayata geçirdik.Dumankaya.com web sitesi üzerinden gerçekleştireceğimiz kampanyada mimarisi, sosyal olanakları, lokasyonu ile her biri seçkin birer marka olan projelerimizde avantajlı satışlara Ağustos ayında da devam ediyoruz” dedi.


Sözcü


Geri Dön