23 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat D Planı'nı tanıttı!

Dumankaya İnşaat D Planı'nı tanıttı!

Toplantıda Dumankaya İnşaat Genel Müdürü Togan Yazıcıoğlu ev almayı planlayan tüketiciler için en kapsamlı içeriklere sahip "D Planı" seçenekleri ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.



Toplantıda Dumankaya İnşaat Genel Müdürü Togan Yazıcıoğlu ev almayı planlayan tüketiciler için en kapsamlı içeriklere sahip "D Planı" seçenekleri ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından söz alan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, sektörde yine bir ilke imza atarak tüketicilerin finansal ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik içeriklere sahip uygulamalar ile gayrimenkul sektöründe, kuralları yıkarak geleceği şekillendirmeye ve müşterilerinin hayatlarına daha da değer katacak çalışmaları hayata geçireceklerini ifade etti. 


Dumankaya sözlerine şöyle devam etti: "Dumankaya'da arayışımız hep daha kaliteliden, daha yüksek standarttan yana oldu. Bundan sonra da bu şekilde devam edeceğiz. Bugünün gerçekçiliği ile hep yarını planlayan, kendinden emin ve beklenen sonuçların ötesinde performans sergileyen bir ekip olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çok hızlı değişen bir pazar var ve bizim de bu pazarda mevcut yerimizden farklı olarak gitmek istediğimiz bir yer var. Dolayısıyla aynı şeyleri yaparak daha farklı bir sonuç almayı beklemeyeceğiz. Kendi işimize sürekli ayna tutacağız. Standartlarımızı sürekli geliştirmeye odaklanacağız. İyi yaptıklarımızdan vazgeçmeyip müşterilerimizin hayatına dokunan alanlarda yenilikçi ve vizyoner çalışmalarla kendimizi ve iş yapış modellerimizi yenileyerek geleceğe yürüyeceğiz." 


"Bugün tüketicilerimizin hizmetine sunduğumuz Dumankaya'nın D Planı yenilikçi ve dinamizm yüklü anlayışımızın bir yansıması. D Planı dünden bugüne üretilmiş bir çalışma değil. Sektörde yeni bir çığır açacağını düşündüğümüz bu hizmetler ve ayrıcalıklar dünyası, 51 yıllık deneyimimiz ile harmanlanmış ve günümüz ihtiyaçları doğrultusunda donatılmış bir çalışma. Dumankaya D Planı, bizim müşterilerimizi tanıma çabamızın ve takım çalışmamamızın sonucu ortaya çıktı."


Her aşamada mutlu ev sahipleri ilkesini bir adım daha öteye taşımak amacıyla hayata geçirilen "D Planı" hem finansal hem de yaşam kalitesi ihtiyaçlarına "Eskisini getir, yenisini götür", "Kira garantisi", "İade garantisi", "Ev güncelleme" başlıklarından oluşuyor. Dumankaya'nın Rtim İstanbul, hi-Fit ve Mozaik projelerinde geçerli olacak "D Planı" ile ilgili detaylı bilgiye 444 7 222 numaralı telefondan veya dumankaya.com üzerinden ulaşılabilinir.


Eskisini getir, yenisini götür


Dumankaya İnşaat "D Planı" kapsamında müşterileri için vazgeçemeyecekleri bir teklif sunuyor. Ev değiştirme isteği olan ama mevcut evini satıp bu hayalini gerçekleştirmeye çalışan tüketicilere yönelik hazırlanan planda, eski evler peşinat olarak sayılıyor tüketiciler yeni evleri teslim edilene kadar da evlerinde oturmaya devam ediyorlar. 


Kira garantisi


Dumankaya Pusula Gayrimenkul Değerlendirme Hizmetleri biriminin değerleme standartlarına göre değerlediği, piyasa analizlerini yaparak ve emsalleri göz önünde bulundurularak hazırladığı kiralama hizmeti ile daire sahipleri evlerini teslim aldıktan sonra Dumankaya güvencesiyle dairelerini kiraya verebiliyorlar. 


İade garantisi


Hızla değişen trendleri ve yaşam koşullarını anlayan ve her zaman buna uygun çözümler geliştiren Dumankaya, daire satışından sonraki süreçte daire sahiplerinin değişen yaşam koşulları ve beklentileri doğrultusunda evlerini geri vermek istemeleri halinde evi geri alma garantisi veriyor. 


Ev güncelleme


Tüketiciler, uygulanan plan kapsamında eğer isterlerse aldıkları daireyi yeni daire ile değiştirme imkânına sahip olacaklar.


Sabah


Geri Dön