27 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat kampanyalı ödeme planı!

Dumankaya İnşaat kampanyalı ödeme planı!

Firma: Dumankaya İnşaat

Dumankaya İnşaat kampanyalı ödeme planı Dumankaya'nın Bahçeşehir ve Halkalı'da hayata geçirdiği 3 projede geçerli olacak. Kampanya kapsamında Dumankaya, 10 yıl süreyle getiri destek ödemesi gerçekleştirecek.



Dumankaya Hi-Fit, Dumankaya Miks ve Flex Office projeleri için hayata geçirilen  Dumankaya İnşaat  kampanyalı ödeme planı ile yüzde 50 peşin ödeme yapıldığında, kalan yüzde 50'lik bedel Dumankaya firma bünyesinde ödeniyor. 


İşte Dumankaya fifti fifti kampanyasının geçerli olduğu projeler;


Dumankaya Miks Projesi!

İstanbul Halkalı'da inşa edilen Dumankaya Miks Residence'de stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler bulunuyor. Proje 2 bloktan meydana geliyor. 


Dumankaya Miks Halkalı'da 657 adet konut yer alıyor. Proje Marmaray'a, metroya ve Atatürk Havalimanı'na yakın mesafede hayata geçiriliyor. 


Dumankaya Hi-Fit Projesi!

Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir Evleri 630 adet daireden oluşuyor. Proje 20 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 


Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit'te konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 2 bloktan meydana geliyor. 


Flex Office Projesi!

Toplamda 321 adet ünitenin bulunduğu Flex Office Rezidans'ta daireler 1+0, 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn edildi. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor. 


Dumankaya Flex Office'nin sosyal yaşam alanları; lobi hizmetleri, ofis box üniteleri,  kat bahçeleri,  depo ve arşiv alanları, toplantı odaları, bireysel çalışma alanlarından oluşuyor. 


12 soruda Dumankaya Fifti Fifti kampanyası için tıklayın!


Telefon: 444 7 222

Web: www.dumankaya.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


Geri Dön