29 / 03 / 2024

Dumankaya İnşaat ticari üniteleri ile yatırım fırsatı sunuyor!

Dumankaya İnşaat ticari üniteleri ile yatırım fırsatı sunuyor!

Dumankaya İnşaat’ın projelerinde bulunan ticari üniteler bölgenin ticari hareketliliğini artırması sebebiyle yatırımcılar açısından önemli yatırım fırsatları sunarken, bireylerin sosyal yaşamlarında da anlamlı bir değer ortaya koyuyor.



Gayrimenkul sektöründe yeniliklerin öncüsü Dumankaya İnşaat’ın projelerinde bulunan ticari üniteler bölgenin ticari hareketliliğini artırması sebebiyle yatırımcılar açısından önemli yatırım fırsatları sunarken, bireylerin sosyal yaşamlarında da anlamlı bir değer ortaya koyuyor.


Ufka kadar uzanan bir yolculuk: Dumankaya Horizon

Kartal’da yükselen ve sahil yolunun ikonik projesi Dumankaya Horizon’da bulunan 109 rezidans, 34 ofis ve 35 ticari ünite-mağaza farklı ihtiyaçlara yönelik olarak konumlandırılıyor. Anadolu Yakası’nın en prestijli konut projesi olan bu özel proje, yatay yaşam mantığı ve konforu ile yükseliyor. 


Bir rezidanstan daha öte, bir yaşam alanı olan proje, aynı zamanda lüks alışveriş, spor ve sağlık hizmetleri sunan; beraberinde dünyaca ünlü lezzet markalarını bir araya getiren bir çekim merkezi niteliğinde. Yatırımcılar için konforlu ve üst sınıf bir değer niteliği taşıyan sınırlı sayıdaki ticari üniteler aynı zamanda kolay ulaşılabilir özel bir konumda, değeri sürekli artacak bir yatırımı ifade ediyor.


Farklı beklentileri olan birey ve aileler için değişmeyen bir lüks anlayışı ile değişik yaşam alanları sunan Dumankaya Horizon, tamamlandığında Anadolu Yakası’nda lüksün ve konforun yeni adresi olacak.


Her şeyin bir arada olduğu canlı bir hayat: Ritim İstanbul


İstanbul‘un iş, yaşam ve kültür merkezlerinden biri olmaya hazırlanan Maltepe’de hayata geçirilen Ritim İstanbul projesi, modern mimarisi, sahip olduğu adalar manzarası alışveriş ve sosyal donatıları ile daire sahiplerine lüksü ve konforu bir arada sunuyor.


Ritim İstanbul Projesi; sınırları olmayan, dinamik bir şehir yaşamı ile bütünleşen sosyal imkânlar ile bölgedeki en kapsamlı ve zengin proje olma özelliğini taşıyor. 863 rezidans, 250 home ofis, 113 ofis ve 70 mağazadan oluşan projede, AVM konseptinde olacak mağazalar bölgenin tüm ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacak. Tanınmış markaların yer alacağı herkese açık cadde mağazaları, 37. katta yer alan adalar-deniz manzaralı restoran, lounge alanı, kafe ve farklı restoranların yer aldığı meydanlar, kültür merkezi, sergi salonu gibi donatılarla proje bölgenin sosyal, kültürel ve ticari merkezi olacak.


Bireyler için eşsiz ve canlı bir şehir yaşamı sunarken yatırımcılar için de büyük bir ticari canlılık ve yatırım fırsatları sunan proje, tüm bu özellikleri ile oturumcular ve yatırıcımlar için cezbedici özelliklere sahip.



Geri Dön