29 / 03 / 2024

Dumankaya İnşaat ve Galatasaray'dan sponsorluk anlaşması!

Dumankaya İnşaat ve Galatasaray'dan sponsorluk anlaşması!

Türk Telekom Arena'da düzenlenen törende, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Dumankaya İnşaat Yönetim Kuru'u Başkanı Uğur Dumankaya anlaşmaya imza attı.



Türk Telekom Arena'da düzenlenen törende, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Dumankaya İnşaat Yönetim Kuru'u Başkanı Uğur Dumankaya anlaşmaya imza attı. Sponsorluk, sarı-kırmızılı takımın Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı maçları kapsıyor. 


Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında dün Galatasaray'ın Eskişehirspor'u 4-0 yendiği maçla başlayan iş birliği. 3 sezon devam edecek. Sarı-kırmızılılar. anlaşma çerçevesinde 3 yılda toplam 30 milyon lira gelir elde edecek. 


Kulüp başkanı Özbek, törende yaptığı konuşmada, Galatasaray'ın Türk futbolunda ilklerin ve enierin takımı olduğunu belirterek. "Galatasaray'ın daha başarılı olması yönünde yapılan anlaşmayla Dumankaya İnşaat'ın da bu yapıya bir harç koyması bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu iş birliğinin her iki taraf için de hayırlı olmasını, bizleri yeni başarılara taşımasını diliyorum" ifadelerini kullandı. Uğur Dumankaya da hem gönülden sevdiği spor kulübüne hem de Türk futboluna katkıda bulunmak için sponsorluk anlaşmasına imza attıklannı kaydederek. "Galatasaray'ın önemii lokasyonu olan göğsünde bulunabilme şerefi bizlere nasip oldu. 


Futbol camiasının öncü markasıyla, dinamik yapımıza uyum sağlayan önemli bir anlaşmaya imza attık. Dumankaya İnşaat ile Galatasaray arasındaki iş birliğinin, ileride daha güzel noktalara gidebileceğine inanıyorum" şeklinde konuştu. İmza töreninin ardından Dursun Özbek. Uğur Dumankaya'ya. futbolcu Selçuk İnan'ın dün akşam Eskişehirspor maçında giydiği formayı hediye etti. 


Zafer


Geri Dön