18 / 04 / 2024

Dumankaya inşaat yeni finansman modeli Fifti- Fifti'yi tanıttı!

Dumankaya inşaat yeni finansman modeli Fifti- Fifti'yi tanıttı!

Fifti-Fifti Modeli, hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir, Miks projelerindeki toplam son 300 konut için geçerli olacak.Dumankaya İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara sunduğu yeni finansman modeli “Fifti- Fifti”yi tanıttı.



Dumankaya İnşaat, hayata geçirdiği yeni finansman modeli “Fifti-Fifti” ile birikimini en kazançlı şekilde değerlendirmek isteyen yatırımcıların Dumankaya projelerinden yapacakları konut yatırımının yarı bedelini ödüyor.


Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, sektörde bir kez daha yepyeni bir uygulamayı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Dumankaya, her zaman tüketiciler için değer ortaya koyan ürün ve hizmetleri hayata geçiren 52 yıllık köklü bir firma. 52 yıllık birikimimiz ve sektörde edindiğimiz tecrübenin bir sonucu olarak “Fifti-Fifti” getiri destek modelini hayata geçirdik.”




Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya “Fifti-Fifti Modeli’ne göre yatırımcı beğendiği konut için toplam bedelin yüzde 25'i ile yüzde 50'si aralığında kendi belirlediği bir miktarı peşinat olarak yatıracak. Dumankaya’nın anlaşmalı olduğu ya da tüketicinin tercih edeceği finans kuruluşları üzerinden kredilendirilecek kalan yüzde elli için Dumankaya, 10 yıl süreyle getiri destek ödemesini gerçekleştirecek. Bu süre boyunca daire sahibine düzenli ödenecek getiri desteği ile konut kredisinin kalan yarısı da Dumankaya tarafından finanse edilmiş olacak.”


http://www.dumankaya.com/


Geri Dön