23 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat'a Capital'den ödül!

Dumankaya İnşaat'a Capital'den ödül!

“Capital 500-Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi” araştırmasının sonuçlarına göre; çeşitli kategorilerde yüksek performans kaydeden şirketlere ödülleri dün akşam, renkli bir tören eşliğinde takdim edildi.



Capital Dergisi’nin Ağustos 2015 sayısında yayımladığı “Capital 500-Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi” araştırmasının sonuçlarına göre; çeşitli kategorilerde yüksek performans kaydeden şirketlere ödülleri dün akşam, renkli bir tören eşliğinde takdim edildi. Farklı kategorilerde ödüllerin verildiği tören, 16 Aralık akşamı Shangri-La Bosphorus Hotel’de düzenlendi.


Dumankaya İnşaat, istikrarlı bir grafik üzerinde seyreden, şeffaflık ve modern kurumsal yönetim ilkeleri doğrultusunda hazırlanan finansal bilgileri ile Capital 500 Türkiye listesinde cirosunu en çok artıran 25 firma arasında 3. sırada yer aldı. Capital’in “Cirosunu en çok arttıran şirketler” kategorisindeki ödülünü Dumankaya adına, Dumankaya Onursal Başkanı Halit Dumankaya aldı.


Gecenin ardından görüşlerini dile getiren Halit Dumankaya, “Yarım asrı aşan köklü geçmişimiz içerisinde Dumankaya olarak gerek marka bilinirliği gerek beğeni gerekse de finansal yapımız ile pek çok başarıya imza attık. Finansal açıdan güçlü bir şirket, vizyonunu gerçekleştirme noktasında önemli başarılar da yakalar. Capital gibi ekonomi gündeminin nabzını tutan bir mecradan böylesine bir takdir görmek bizim için oldukça memnuniyet verici.  Yakaladığımız bu başarıları tecrübemiz, hep yeniyi deneyen tarafımız ve vizyonumuz ile çok daha ileriye taşıyacağımız kanaatindeyim.  Kente kimlik katan yaşam alanları mottomuza uygun projelerle çıtayı biraz daha yükseğe çıkartarak müşterilerimize yeni yaşam alanları sağlayacağız. Bu başarımızı sürdürülebilir kılmak için gayretle çalışacağız”, dedi.


Geri Dön