28 / 03 / 2024

Dumankaya İnşaattan ev isteyene dev destek kampanyası! Sıfır faiz, sıfır peşinat, yüzde 10 indiri

Dumankaya İnşaattan ev isteyene dev destek kampanyası! Sıfır faiz, sıfır peşinat, yüzde 10 indiri

Dumankaya İkon, Dizayn, Adres Panorama, Modern Vadi, Flex Kurtköy, Cadde, Modern Vadi projeleri için Ev İsteyene Dev Destek Kampanyası sloganı ile yepyeni bir kampanya başlatıldı...



Dumankaya İnşaat tarafından ev sahibi olmak isteyen tüm alıcılara kolaylık sağlamak amacıyla Ev İsteyene Dev Destek Kampanyası sloganı ile yepyeni bir kampanya başlatıldı.

Başlama tarihi 1 Ekim 2011 tarihi olarak belirlenen kampanyanın ayrıntıları şöyle;

1-Sıfır faiz ile 40 aya varan sabit taksit ve sıfır peşinat avantajı

Kredi masrafı olmadan Dumankaya Finansman Sistemi ile ödemesini yapacak konut sahibi adayları, Dumankaya İkon, Dizayn ve Adres Panoramada 24 ay; Modern Vadi, Flex Kurtköy ve Cadde projelerinde de 40 aya kadar sıfır faiz ile ödeme şansına sahip olacak. Kampanya kapsamında tüketicilere ayrıca ara ödemeyi 2012ye erteleyerek sıfır peşinat ile Modern Vadi, Flex Kurtköy ve Cadde projelerinde ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

2-Yüzde 10 indirim fırsatı

Dev Destek kampanya kapsamında, Dumankaya İkon, Modern Vadi, Flex Kurtköy, Cadde, Dizayn projelerinde geçerli olmak üzere peşin alımlarda ya da konut kredisi kullanımında yüzde 10, Adres Panorama projesinde ise peşin alımlarda  yüzde 10 indirim, konut kredili alımlarda ise yüzde 5 indirim uygulanacak.

444 7 222

www.dumankaya.com


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön