20 / 04 / 2024

Dumankaya Mobil, 3G Teknoloji Hizmeti ile CeBIT'te

Dumankaya Mobil, 3G Teknoloji Hizmeti ile CeBIT'te

Dumankaya İnşaat, bugüne dek internet üzerinden sunduğu hizmeti 3G teknolojisi ile mobil cihazlara da taşıyor



Dumankaya yeni teknolojilerle uyumlu bu hizmetini, konsept aracı Dumankaya Mobil ile CeBIT'te tanıtacak.  

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat'ın yeni konsept aracı Dumankaya Mobil ikinci durağı Bakırköy IDO İskelesi'ni başarıyla tamamladı. Dumankaya Mobil 07 - 11 Ekim tarihleri arasında CeBIT Eurasia Bilişim fuarında yer alacak. Dumankaya, 2009 yılının son çeyreğinde 3G teknolojisinin gelişimine paralel yürüttüğü yeni teknoloji projeleri ile mobil cihazlar üzerinden de sunmaya başladığı web sitesini ziyaretçilerine tanıtacak.

1 Ekim -  1 Kasım tarihleri arasında İstanbul'un farklı birçok noktasını gezerek Dumankaya'nın yenilikçi uygulamaları ve projelerini tanıtacak olan Dumankaya Mobil, CeBIT fuarı ayağında 5 gün süre ile internet üzerinden sunmakta olduğu ve 3G teknolojisi ile mobil cihazlara taşıdığı Dumankaya web sitesini, Business World 3. Salon'da tanıtacak. 

Dumankaya İnşaat sektörüne yön veren bir kuruluş olarak, daire sahiplerine özel kişiselleştirilmiş şifreli alan üzerinden sunduğu hizmeti, sürdürmekte olduğu teknolojik alt yapı çalışmaları ile pek yakında mobil cihazlar aracılığı ile de sunmaya başlayacak. Böylece daire sahipleri, konutun çizim aşamasından itibaren en detaylı şekilde bilgilendirildikleri kendilerine özel bölüme, mobil cihazları ile istedikleri her yerden ulaşabilecekler.

1 ay boyunca İstanbul'u dolaşacak Dumankaya Mobil en son teknolojiyle donatıldı

Dumankaya'nın yenilikçi yüzünü yansıtan ve farklı tasarımıyla dikkat çeken Dumankaya Mobil'in bir sonraki durağı Ataşehir 3M Migros Otoparkı olacak. Dumankaya, 12 - 13 Ekim tarihleri arasında Dumankaya Mobil'in Ataşehir 3M Migros ayağında, gün içerisinde sürekli gerçekleşecek olan perküsyon ve karikatürist performansları ile ziyaretçilerine keyifli vakit geçirme imkanı da sağlayacak. 

Dumankaya İKON ve Dumankaya Vizyon projelerinin de tanıtımının yapılacağı Dumankaya Mobil son teknoloji kullanılarak tasarlandı. Geniş ve şık dekore edilmiş Dumankaya Mobil'de dokunmatik ekran TV ve laptop'lar ile proje ve hizmetlerin tanıtımı gerçekleştirilecek. Aracın üst katında ise ziyaretçilere çay, kahve ikramı yapılacak bir de teras yer alıyor.

İlgili haber

Dumankaya Mobil Bakırköy İDO İskelesi'nde!

Dumankaya, TIR'la konut pazarlayacak!

"Dumankaya Mobil" İstanbul yollarında!


Geri Dön