19 / 04 / 2024

Dumankaya Mobil Bakırköy İDO İskelesi'nde!

Dumankaya Mobil Bakırköy İDO İskelesi'nde!

Dumankaya Mobil, 2 gün süreyle Bakırköy İDO İskelesi'nde Dumankaya projelerinin tanıtımını yapacak



Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat'ın yeni konsept aracı Dumankaya Mobil ilk durağı Mecidiyeköy Cevahir Alışveriş Merkezi'ni başarıyla tamamladı. Dumankaya Mobil 05 – 06 Ekim 2009 tarihleri arasında Bakırköy İDO İskelesi'nde, Dumankaya'nın yenilikçi uygulamaları ve projelerini tanıtmaya devam edecek.

Dumankaya İnşaat, Dumankaya Mobil'in Bakırköy İDO İskelesi ayağında, gün içerisinde sürekli gerçekleşecek olan perküsyon ve karikatürist performansları ile ziyaretçilerine keyifli vakit geçirme imkanı da sağlayacak. 

1 Kasım tarihine kadar İstanbul'u dolaşacak Dumankaya Mobil en son teknolojiye sahip

Dumankaya'nın yenilikçi yüzünü yansıtan ve farklı tasarımıyla dikkat çeken Dumankaya Mobil'in bir sonraki durağı CeBIT Eurasia Bilişim Fuarı olacak. Dumankaya, 07 – 11 Ekim tarihleri arasında CeBIT'te, 2009 yılının son çeyreğinde 3G teknolojisinin gelişimine paralel yürüttüğü yeni teknoloji projeleri ile mobil cihazlar üzerinden de sunmaya başladığı, daire sahiplerine özel kişiselleştirilmiş bölüm kullanımını Business World 3. Salon'da ziyaretçilerine tanıtacak.

Dumankaya İKON ve Dumankaya Vizyon projelerinin de tanıtımının yapılacağı Dumankaya Mobil son teknoloji kullanılarak tasarlandı. Geniş ve şık dekore edilmiş Dumankaya Mobil'de dokunmatik ekran TV ve laptop'lar ile proje ve hizmetlerin tanıtımı gerçekleştirilecek. Aracın üst katında ise ziyaretçilere çay, kahve ikramı yapılacak bir de teras yer alıyor.

İlgili haber

Dumankaya Mobil”de rota değişikliği

Dumankaya, TIR'la konut pazarlayacak!


Geri Dön