25 / 04 / 2024

Dumankaya Mobil yola çıkmaya hazır!

Dumankaya Mobil yola çıkmaya hazır!

Dumankaya İnşaat'ın yeni konsept aracı Dumankaya Mobil 30 Eylül 2009'da Çırağan Sarayı'ndan yola çıkıyor



Gayrimenkul sektörünün  önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat'ın yenilikçi uygulamalarıyla projelerini tanıtacak olan ve Almanya'da özel olarak dizayn edilen yeni konsept aracı Dumankaya Mobil 30 Eylül 2009'da Çırağan Sarayı'ndan yola çıkıyor. 

Dumankaya'nın yenilikçi yüzünü yansıtan ve farklı tasarımıyla dikkat çeken Dumankaya Mobil, bir ay sürecek İstanbul turu boyunca Taksim Meydanı, Cevahir Alışveriş Merkezi, Beşiktaş Meydanı, CeBIT Bilişim Fuarı, Ataşehir Meydanı, Caddebostan Sahil Yolu, Kanyon, Optimum ve İçerenköy Carrefour AVM'leri bölgelerinde bulunarak Dumankaya projelerinin ve yenilikçi yaklaşımlarının tanıtımını gerçekleştirecek.

Dumankaya İKON ve Dumankaya Vizyon projelerinin de tanıtımının yapılacağı, 85 metrekare kapalı alana sahip Dumankaya Mobil'de ziyaretçiler için Dumankaya web sitesine açılan laptop'lar, İkon projesinin dokunmatik incelenmesini sağlayan touch screen ekran, Dumankaya İKON ve Vizyon tanıtım filmlerinin yayınlanacağı büyük ekran plazma TV bulunuyor. Aracın üst katında ise ziyaretçilere çay, kahve ikramı yapılacak bir teras yer alıyor.


Geri Dön