24 / 04 / 2024

Dumankaya Modern Rezidansları için ön talep topluyor!

Dumankaya Modern Rezidansları için ön talep topluyor!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Modern Rezidans blokları

Bugüne kadar bir çok konut projesi inşa eden Dumankaya İnşaat, şimdi de Bahçeşehir Bölgesi'nde inşa ettiği Modern Vadi projesinin residans bloklarını satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Dumankaya rezidanslar için ön talep topluyor...



Dumankaya İnşaat İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yeni bir proje inşa etmeye hazırlanıyor.  Dumankaya İnşaat  Modern Vadi projesinin 3. etabı olan Dumankaya Modern Vadi Rezidansları için ön talep toplamaya başladı.


2 ay içinde satışlarının başlaması planlanan Dumankaya Modern Vadi Rezidansları 2 bloktan meydana geliyor. Projedeki bloklar 30 katlı olarak tasarlanıyor. 


Dumankaya Modern Rezidansları, Dumankaya Modern Vadi projesinin son etabı olarak yükseliyor. Toplamda 1589 konutluk bir proje olan Dumankaya Modern Vadi Rezidansları'nda yaklaşık 600 konut olması planlanıyor.


Dumankaya Modern Vadi Rezidansları iletişim bilgilerine göre projeye 444 7 222 numaralı telefondan ulaşılabiliyor. Rezidans bloklarındaki konutlar, projenin 2. etabı olan Modern Collection'dan farklı özelliklerde inşa edilecek.


Rezidans etabındaki dairelerin içinde ankastre ürünleri ve beyaz eşya üniteleri gibi donatılar da yer alacak. Ayrıca projede bir çok sosyal olanak bulunacak.


Dumankaya Modern Rezidansları'nda ödemeler banka kredisi ile yapılabileceği gibi firma bünyesinde yer alan ödeme seçenekleri ile de yapılabilecek.


Dumankaya Modern Rezidansları iletişim;


Adres: Sanayi Mahallesi Hoşdere - Bahçeşehir Yolu No:22 Esenyurt / İSTANBUL

Telefon: 444 7 222   

Web adresi: www.dumankaya.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön