24 / 04 / 2024

Dumankaya Mozaik konut satış listesi!

Dumankaya Mozaik konut satış listesi!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Mozaik

Dumankaya Mozaik Sancaktepe'de daireler 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakikalık mesafede bulunuyor. İşte Dumankaya Mozaik konut satış listesi...



Dumankaya Mozaik Residence'de teslimler bu yıl Nisan ayında yapılacak.  Dumankaya İnşaat  imzası taşıyan projede 799 konut ve 1 dükkan yer alıyor. 


Dumankaya Mozaik konut satış listesi dairelerin planlarına bağlı olarak değişiyor. İstanbul Sancaktepe'de yükselen projede bu yıl tüm ödemeler pas geçiliyor. 


Konutların alanları minimum 48, maksimum 208 metrekare olarak dizayn edilen Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri sunuluyor. 


Dumankaya Mozaik Evleri Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika, TEM Otoyolu'na 8 dakika, Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Sancaktepe Dumankaya Mozik Konutları'nın sosyal yaşam alanları arasında; lavanta hasat alanları, saunalar, fitness alanı, anfi tiyatro – aktivite-etkinlik meydanı, yansıma havuzları, hobi odası, bisiklet park alanları, oturma alanları, güneşlenme terasları ve yüzme havuzuna yer veriliyor. 

Dumankaya Mozaik konut satış listesi!

1+0 ev fiyatları 204 bin TL, 

1+1 ev fiyatları 255 bin TL,

2+1 ev fiyatları 430 bin TL,

3+1 ev fiyatları 583 bin TL'den başlıyor. 


Adres: Abdurrahman Gazi Mahallesi, Gecem Sokak Sancaktepe / İstanbul 


Telefon: 0216 511 58 00

Web: www.dumankaya.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön