25 / 04 / 2024

Dumankaya Mozaik Sancaktepe fiyat!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe fiyat!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Mozaik

Banka kredisi ile konut sahibi olunan Dumankaya Mozaik Sancaktepe fiyat bilgilerine göre dairelerin başlangıç fiyatı 154 bin TL olarak belirlendi. Dumankaya İnşaat tarafından inşa edilen proje 64 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor...



İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe'de inşa edilen  Dumankaya Mozaik  Sancaktepe fiyat bilgileri dairenin tipi ve konumuna göre değişiklik gösteriyor. 


Konutların;  stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Dumankaya Mozaik projesi, 64 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. 


Dumankaya İnşaat imzasıyla yaşama geçirilen Dumankaya Mozaik Sancaktepe fiyat bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim.


Dumankaya Mozaik Sancaktepe fiyat!


Sosyal alanları arasında; dinlenme alanları, sauna, yüzme havuzu, fitness center ve yürüyüş yolları, otopark yer alan Dumankaya Mozaik Sancaktepe 799 adet daire ve 1 iş yerinden oluşuyor. 


Banka kredisi ile konut sahibi olunan Dumankaya Mozaik Sancaktepe fiyat bilgilerine göre daireler 154 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Dumankaya Mozaik Sancaktepe telefon: 0216 511 58 00

Web: www.dumankaya.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön