28 / 03 / 2024

Dumankaya Mozaik Sancaktepe'de peşinatsız ödemeler için son 4 gün!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe'de peşinatsız ödemeler için son 4 gün!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Mozaik

DUMANKAYA İnşaat tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Dumankaya Mozaik'te peşinatsız ödeme sistemi ile 30 Kasım'a kadar daire sahibi olunabiliyor. Projede teslimlerin 2017 yılının Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor...



DUMANKAYA İnşaat tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Dumankaya Mozaik'te peşinatsız ödeme sistemi ile 30 Kasım'a kadar daire sahibi olunabiliyor. 

Buna göre, daire fiyatının yüzde 75'i için 0,91'den başlayan faiz oranlanyla konut kredisi kullandırılıyor. Teslim tarihi olan 15 Nisan 2017 tarihinde ise daire fiyatının yüzde 25'i peşin olarak ödeniyor. 64 dönüm alan üzerinde toplam 799 daire ve 1 iş yerinden oluşan Dumankaya Mozaik'te 1+1 daireler 176 bin liradan, 2+1 daireler 275 bin liradan, 3+1 daireler ise 416 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.  Dumankaya İnşaat  Yönetim Kurulu Başkam Uğur Dumankaya, "Bu projede, alışılagelmiş tek tip konutlardan sıyrılarak, her zevke, her tarza hitap eden farklı mimari yapılan aynı çatı altında toplamayı amaçladık" dedi. Dört farklı daire tipinin yer aldığı projede yüksek tavanlı daireler, siyah ve beyazın öne çıktığı modem daireler, tuğla duvarların kullanıldığı country tarzı daireler; minimalizmi sevenler için İskandinav tarzı daireler yer alıyor. 


Sözcü


projeye sor



Geri Dön