20 / 04 / 2024

Dumankaya Mozaik Sitesi 'nde minimum 154 bin TL'ye!

Dumankaya Mozaik Sitesi 'nde minimum 154 bin TL'ye!

Dumankaya İnşaat, Sancaktepe’de yeni projesine start veriyor. Birbirinden farklı renkleri, zıtlıkları, dokuları ve materyalleri bütün olarak bir arada sunacak olan ‘Dumankaya Mozaik’te 799 daire yer alacak.




Dumankaya İnşaat, İstanbul Sancaktepe’de konsept projesi Mozaik’i hayata geçiriyor. Tıpkı bir mozaik gibi farklı parçaların bir araya geldiği ve bir bütünün oluşturulduğu Dumankaya Mozaik, birbirinden farklı renkleri, zıtlıkları, dokuları ve materyalleri bir bütün olarak tek bir projeyle bir arada sunuyor. Bu yeni proje, 3 etapta toplam 799 daire ve 1 iş yerinden oluşuyor. Proje, ferahlığı sevenler için yüksek tavanlı daireleri, siyah ve beyazın öne çıktığı modern daireleri, meşe detaylarla tuğla duvarların sıkça kullanıldığı  country tarzı daireleri ve minimalizmi sevenler için İskandinav tarzı daireleri bir araya getiriyor. Projeye ilişkin bilgi veren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya “Dumanakaya Mozaik, hayatın tüm renklerini, farklı mimari yaklaşımlarını ve daire tiplerini bir arada sunuyor. Mozaik yaşamın ve hayatı yaşama biçimimizin farklılıklarını yansıtıyor” dedi.


154 bin TL’den başlıyor


Çevresinden soyutlanmış, tek tip bir site yaşamından çok hareketli bir şehir yaşamı sunan Dumankaya Mozaik’te bahçe tahsisli, teras deck tahsisli konutlar ile yüksek tavanlı-şömineli loft konutlar olmak üzere değeri artırılmış daireler, farklı fırsatlar ile yeni bir yaşam kurmak isteyenlerin beğenisine sunuluyor. 64 dönüm arazi üzerinde 3 etapta hayata geçirilecek proje içerisinde 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. 154 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak projede 450 m2 büyüklüğündeki sosyal tesis içinde fitness alanı, soyunma odaları ve duşlar, saunalar, hobi odası bulunuyor.


Ayrıca  projede çocuk havuzu da dahil olmak üzere 330 m2 açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, yansıma havuzları, anfi tiyatro-aktivite-etkinlik meydanı, lavanta hasat alanları, gezinti yolları yer alıyor.


Fikirtepe’ye iki yeni yatırım


Şirket önümüzdeki süreçte yeni projelere de imza atacak. Fikirtepe’de iki ayrı adada projeler geliştireceklerini belirten Dumankaya, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya bir adada yüzde 100 anlaşma sağladıklarını söyledi. Fikirtepe’de planlamayı çok iyi yapmak gerektiğini dile getiren Uğur Dumankaya ise bölgede fiyat eşitsizliği ve oluşabilecek arz fazlalığına dikkat çekerek, burada iş yapan müteahhitlerin zorlu bir sınavdan geçeceğini belirtti.


Telefon: 0216 511 58 00

Web: www.dumankaya.com


Star




Geri Dön