19 / 04 / 2024

Dumankaya Mozaik'in ilk etabındaki son daireler için son fırsatlar!

Dumankaya Mozaik'in ilk etabındaki son daireler için son fırsatlar!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Mozaik

İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde konumlanan Dumankaya Mozaik projesinin ilk etabında yer alan son daireler ve fırsatlardan yararlanmak için 21 Eylül'de satış ofisinde brunch düzenliyor...



Dumankaya İnşaat projesi olarak hayata geçirilen Dumankaya Sancaktepe Mozaik projesi, 3 etaptan meydana geliyor. Projenin ilk etabında yer alan son dairelerin satışları devam ediyor.


Lansman fırsatlarının 30 Eylül tarihine kadar devam edeceği  Dumankaya Mozaik  Evleri, İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde inşa ediliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor.


Dairelerin 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu Sancaktepe Dumankaya Mozaik,  stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. 


Ödeme planı kapsamında banka kredili ve peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanan  Dumankaya İnşaat  Sancaktepe Mozaik projesi, 41 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Dumankaya Mozaik Sanaktepe projesinde, 799 adet daire ve 1 adet iş yeri yer alıyor. Projede; dinlenme alanları, sauna, yüzme havuzu, fitness center ve yürüyüş yolları gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Telefon: 0216 511 58 00

Web: www.dumankaya.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön