23 / 04 / 2024

Dumankaya, Mütekabiliyet Yasası'yle yoğun ilgiyle karşılaştı!

 Dumankaya, Mütekabiliyet Yasası'yle yoğun ilgiyle karşılaştı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, yabancılara konut satışının önünü açan Mütekabiliyet Yasası’nın kabul edilmesi ile birlikte yabancı konut alıcılarının yoğun ilgisiyle karşılaştı



Dumankaya İnşaat,  yabancı konut alıcılarına Türkiye’de yatırım imkânı tanıyan mütekabiliyet yasası ile birlikte potansiyel yabancı müşterilerine ulaştı. Geçtiğimiz hafta sonu, Deneyim Ofisi’nde Tunus, Cezayir, Lübnan ve Filistin’den gelen ziyaretçilerini ağırlayan Dumankaya İnşaat’ın projelerine yabancı konut yatırımcıları yoğun ilgi gösterdi.


Yabancı konut alıcılarına yönelik tanıtım çalışmalarına hız veren Dumankaya İnşaat, projelerini beğeniyle karşılayan Tunuslu ve Katarlı alıcılarının odağına yerleşti. Dumankaya İnşaat yetkilileri, Deneyim Ofisi’nde yabancı müşterilerine Ritim İstanbul ve diğer projeleri hakkında bilgi verdi.


Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, “Yabancılara konut satışının önünü açan mütekabiliyet yasası ile birlikte Türkiye’nin lokomotif sektörü olan inşaat sektörünün önü açılacak ve yabancılara yapılacak satıştan elde edilecek döviz, cari açık için de ciddi bir kaynak olacaktır. Yabancı konut alıcılarının Dumankaya İnşaat projelerine gösterdiği ilgiden oldukça memnunuz” dedi. 



Geri Dön