24 / 04 / 2024

Dumankaya reklam filminde Saba Tümer oynayacak!

Dumankaya reklam filminde Saba Tümer oynayacak!

Firma: Dumankaya İnşaat

Dumankaya reklam filminde Saba Tümer oynayacak. Reklam filminde, Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir ve Halkalı'daki 3 projesinde geçerli olacak olan fifti fifti kampanyasından bahsedilecek.



Dumankaya İnşaat'ın Dumankaya Miks, Flex Office ve Dumankaya Hi-Fit projeleri kapsamında hayata geçirdiği fifti fifti kampanyası için Dumankaya reklam filminde Saba Tümer oynayacak.


Dumankaya'nın fifti fifti kampanyasına göre daire bedelinin yüzde 50'si için peşin ödeme yapılıyor, kalan yüzde 50'lik kısım ise  Dumankaya İnşaat  tarafından ödeniyor. 


Dumankaya Hi-Fit Projesi!

İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilecek Dumankaya Hi-Fit Konutları stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor. 


Dumankaya Hi-Fit Residence 20 bin metrekare arsa alanına sahip. 28 ve 32 katlı 2 blok halinde yükselen proje 630 adet daireden meydana geliyor. 


Flex Office Projesi!

Dairelerin stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Flex Office Bahçeşehir teslim tarihi 2016 yılı Ağustos ayı olarak belirlendi. Proje 32 katlı tek bloktan oluşuyor. 


Toplamda 321 adet ünitenin yer aldığı Dumankaya Flex Office'de kat bahçeleri, depo ve arşiv alanları, toplantı odaları, bireysel çalışma alanları, lobi hizmetleri, ofis box üniteleri gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Dumankaya Miks Projesi!

İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da hayata geçirilen Dumankaya Miks Evleri metroya, Marmaray'a ve Atatürk Havalimanı'na yakın konumda bulunuyor. Proje 121 bin 972 metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Halkalı Dumankaya Miks'in daire seçenekleri arasında stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salonlar mevcut. 23 ve 32 katlı 2 blok halinde yükselen projede 657 adet daireye yer veriliyor. 


Telefon: 444 7 222

Web: www.dumankaya.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


Geri Dön