26 / 04 / 2024

Dumankaya Ritim İstanbul kira ve aidat garantisi!

Dumankaya Ritim İstanbul kira ve aidat garantisi!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Ritim İstanbul

Dumankaya Ritim İstanbul kira ve aidat garantisi veriliyor. Daire fiyatlarının 244 bin TL'den başladığı projede 1+0'dan 5+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor.



Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen  Ritim İstanbul  projesinde satışlar devam ediyor. Proje İstanbul - Maltepe'de konumlandırılıyor. 


Dumankaya Ritim İstanbul projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Dumankaya Ritim İstanbul kira ve aidat garantisi

Dumankaya Pusula Gayrimenkul Değerlendirme Hizmetleri biriminin değerleme standartlarına göre değerlendirdiği, piyasa analizlerini yaparak ve emsalleri göz önünde bulundurularak hazırladığı kiralama hizmeti ile daire sahipleri evlerini teslim aldıktan sonra  Dumankaya İnşaat   güvencesiyle dairelerini kiraya verebiliyor. 


Daire alalarının 43 metrekare ile 356 metrekare arasında değiştiği Dumankaya Ritim İstanbul projesinde 53 tane home ofis, 863 tane rezidans, 114 tane ofis bulunuyor. 


Ritim İstanbul projesinde daireler 244 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede süpermarket, çocuk oyun alanları, fitness merkezi ve yüzme havuzu, açık yüzme havuzları, cadde mağazaları, sauna bulunuyor. 


Ritim İstanbul nerede?

Ritim İstanbul Maltepe adres: E-5 Cevizli Mahallesi, Zuhal Caddesi Maltepe / İstanbul


Maltepe Ritim İstanbul iletişim

Telefon: 0216 511 58 00

Web Adresi: http://www.ritimistanbul.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön