26 / 04 / 2024

Dumankaya Ritim İstanbul satış ofisi nerede?

Dumankaya Ritim İstanbul satış ofisi nerede?

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Ritim İstanbul

Dumankaya Ritim İstanbul satış ofisi nerede , nasıl gidilir , yol tarifi , ulaşım ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...




E5’TEN  Ankara  İSTİKAMETİNDEN GELİRKEN

E-5 Ankara istikametinden gelirken Kartal Köprüsünün üzerine çıkılıyor ve köprü çıkışını geçtikten 200 metre sonra yanyol tabelası takip edilip E-5 yan yola bağlanılıyor. Yan yolda yaklaşık 1 Km düz gidildikten sonra iki kule şeklindeki Dumankaya Vizyon projesi sol taraftan görülecektir. Satış ofisimiz E-5 cepheli C blokta yer almaktadır.

 

E-5 KADIKÖY İSTİKAMETİNDEN GELİRKEN

E-5 Kadıköy istikametinden gelirken Kartal Devlet hastanesini ya da Cevizli Köprüsünü geçtikten yaklaşık 1 Km sonra Kartal Oto Sanayi Yan yol Tabelası görülecektir. Buradan giriş yapıldıktan sonra yan yolda 750 metre düz ilerledikten sonra sağ tarafta iki kule şeklindeki Dumankaya Vizyon projesi görülecektir. Satış ofisimiz E-5 cepheli C blokta yer almaktadır.

 

TEM OTOYOLUNDAN GELİRKEN

Tem otoyolu Kartal çıkışından giriş yapılarak, Kartal köprüsüne kadar hiçbir yere sapmadan devam edilecektir köprü çıkışını geçtikten 200 metre sonra yanyol tabelası takip edilip E-5 yan yola bağlanılıyor. Yan yolda yaklaşık 1,5 Km düz gidildikten sonra iki kule şeklindeki Dumankaya Vizyon projesi sol taraftan görülecektir. Satış ofisimiz E-5 cepheli C blokta yer almaktadır.

 

SAHİLDEN GELİRKEN:

Sahil yolu üzerinden çevre yolu tabelası takip edilerek Kartal köprüsüne ulaşılacaktır. Daha sonra E-5 yan yol istikametinden ilerlenerek Vizyon projesi C bloktan giriş yapılacaktır. Ankara veya Kadıköy istikametine yukarıdaki yol tarifi bilgileri iletilecektir.


Dumankaya Ritim İstanbul satış ofisi nerede?


Dumankaya Showroom Proje Deneyim Merkezi - Ritim İstanbul 

Esentepe mah. E-5 yanyol Milangaz Cad. No:77

Dumankaya Vizyon Rezidans Kartal/İstanbul

Satış Ofisi

0216 511 58 00

www.ritimistanbul.com


projeye sor



Geri Dön