24 / 04 / 2024

Dumankaya Ritim İstanbul'da kira ve aidat garantisi!

Dumankaya Ritim İstanbul'da kira ve aidat garantisi!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Ritim İstanbul

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Dumankaya Ritim İstanbul'da kira ve aidat garantisi kampanyasından yararlanmak için son gün 31 Ocak olarak belirlendi. Proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor.



Daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edilen Ritim İstanbul'da satışlar devam ediyor.


Ritim İstanbul 'da Dumankaya D planı uygulaması ile kira ve aidat garantisi, kredi ödeme yardımı ve iade garantisi sağlanıyor. Projede 2 oda 1 salonlar 553 bin TL'den başlıyor. 


Toplam 863 tane rezidans, 253 tane home ofis, 114 tane ofisin yer aldığı Dumankaya  Ritim İstanbul  Konutları İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor.


Dumankaya Ritim İstanbul'da kira ve aidat garantisi kampanyası 31 Ocak 2015 tarihinde sona erecek. Projede 60 ay 0 faiz, sıfır peşinat ve yüzde 12 indirim fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. 


Çeşitli sosyal donatı alanlarından oluşan Ritim İstanbul Evleri 'nde ofis, bürolar, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, yüzme havuzu, sauna, cadde mağazaları, açık yüzme havuzları bulunuyor. 


Dumankaya Ritim İstanbul adres: E-5 Cevizli Mahallesi, Zuhal Caddesi Maltepe / İstanbul


Dumankaya Ritim İstanbul telefon: 0216 511 58 00

Web: http://www.ritimistanbul.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön