29 / 03 / 2024

Dumankaya Ritim İstanbul’un yarısı satıldı!

Dumankaya Ritim İstanbul’un yarısı satıldı!

Kuveytli Al Mazaya Holding ile ortak olarak Ritim İstanbul AŞ adlı şirket kuran Dumankaya İnşaat, Ritim İstanbul’un yarısını sattıklarını açıkladı.



Kuveytli Al Mazaya Holding ile ortak olarak Ritim İstanbul AŞ adlı şirket kuran Dumankaya İnşaat, Ritim İstanbul’un yarısını sattıklarını açıkladı. Şirketin Başkan Vekili Barış Dumankaya, satışı hızlandırmak için şimdi de müşterilerine ‘kiracı garantisi’, ‘aidat garantisi’, ‘iade garantisi’, ‘ev güncelleme’, ‘kredi ödeme yardımı’, ‘ilave teknik destek’, ‘mülk yönetimi’ ürünlerini hediye edeceklerini açıkladı.


Önceki ay Körfez ve Arap ülkelerinin 32. büyük gayrimenkul şirketi Kuveytli Al Mazaya Holding ile ortaklık imzalayarak Ritim İstanbul’un arsasını 190 milyon liraya satın alan Dumankaya İnşaat yönetimi, Ritim İstanbul’un yarısını sattığını açıkladı. Maltepe’de 39 dönüm arazi üzerinde gelişen ve 863 rezidans, 363 ofis, 147 ticari alan bulunan Ritim İstanbul’u 2016 başına kadar bitireceklerini kaydeden Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, Ritim İstanbul satışında yüzde 45’i aştıklarını belirterek, projeyi 2016 başına kadar bitireceklerini açıkladı. Ritim İstanbul için şimdi de D Planı kampanyası başlatan şirket, satışları daha da hızlandırma peşinde. Buna göre Dumankaya İnşaat, Prens Adaları manzarasına sahip projeden daire alacaklara daire tiplerine göre D Planı Platinum, Gold ve Silver paketlerini müşterilerine hediye edecek. Kampanya kapsamında, ‘kiracı garantisi’, ‘aidat garantisi’, ‘iade garantisi’, ‘ev güncelleme’, ‘kredi ödeme yardımı’, ‘ilave teknik destek’, ‘mülk yönetimi’  ürünleri tüketiciye sunulacak ve daire satışları da 60 ay sıfır faiz, sıfır peşinat ve peşin ödemelerde yüzde 12 indirim gibi avantajlarla yapılacak. Dumankaya Ritim İstanbul projesinde sunulan Dumankaya IQ ise aydınlatmadan iklimlendirmeye kadar tek bir noktadan kontrol etme imkânı sunarak zeki ev teknolojileriyle daire sakinlerine konfor vaat ediyor. Aynı zamanda enerji, zaman ve bütçe kontrolünü daire sakinlerinin birebir takip etmesini sağlayarak tasarrufu da beraberinde getiriyor. Site sakinleri, yönetimle haberleşmek için kullanılacak olan ticketing sistemi ve tüm geçiş noktalarında sesli ve görüntülü konuşma, tüm kameraları takip etme imkânı ile her şeyden haberdar olabiliyorlar. Buna ek olarak, proje kapı geçiş sistemleri, bariyer sistemleri ve kamera sistemleri ile güvenli bir yaşam alanı sunuyor. Projede stüdyodan loft dairelere, home-office’lerden cadde mağazalarına 1.373 bağımsız bölüm bulunuyor. Metro istasyonuna 150 metre mesafede bulunan proje, yakın çevresinde 6 üniversiteye sahip ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika mesafede bulunuyor.


EV ALANA KİRACI GARANTİSİ VERİYOR


D Planı konseptini geliştiren Dumankaya İnşaat, bu paket kapsamında projelerinden ev alanlara ‘kiracı garantisi’, ‘aidat garantisi’, ‘iade garantisi’, ‘ev güncelleme’, ‘kredi ödeme yardımı’, ‘ilave teknik destek’, ‘mülk yönetimi’ hizmeti sunuyor. Şirket yönetimi bu paketin Dumankaya Mozaik, Ritim İstanbul ve hi-Fit projelerinde ev sahibi olmak isteyenlere hediye edileceğini açıkladı.



Zaman 


Geri Dön