25 / 04 / 2024

Dumankaya Sancaktepe Mozaik ödeme

Dumankaya Sancaktepe Mozaik ödeme

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Mozaik

Yüzd 1 KDV avantajıyla satış sürecine devam edilen Dumankaya Sancaktepe Mozaik ödeme planına göre firma bünyesinde 36 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor. Projede banka kredisi de kullanılıyor...



İçerisinde toplam 800 adet dairenin yer aldığı Dumankaya Sancaktepe Mozaik ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olunuyor. Projede satışlar devam ediyor. 


Konutların 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu  Dumankaya İnşaat  Mozaik projesinde; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri mevcut. 


Dumankaya Sancaktepe Mozaik ödeme planına göre peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Proje, Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


Dumankaya Mozaik Sancaktepe Evleri'nde;  dinlenme alanları, sauna, yüzme havuzu, fitness center ve yürüyüş yolları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


Dumankaya Sancaktepe Mozaik ödeme seçeneklerine göre firma bünyesinde 36 aya kadar sıfır faizle vadelendirme yapılıyor. Proje, İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe'de yükseliyor. 


Telefon: 0216 511 58 00

Web: www.dumankaya.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön