26 / 04 / 2024

Dumankaya Sancaktepe projesi Temmuz'da başlıyor! İşte ilk detaylar!

Dumankaya Sancaktepe projesi Temmuz'da başlıyor! İşte ilk detaylar!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Sancaktepe

Dumankaya İnşaat Sancaktepe projesine Temmuz ayında başlıyor. 502 konuttan oluşan Dumankaya İnşaat Sancaktepe projesinde 5 - 9 kat arası 24 adet konut bloğu inşa edilecek...



Dumankaya Sancaktepe projesi Temmuz da başlıyor! İşte ilk detaylar!


Dumankaya İnşaat, Sancaktepe'de inşa edeceği proje için bir süredir ön talep topluyordu.  Dumankaya Sancaktepe  projesinde ilk detaylar belli oldu.


Dumankaya Sancaktepe projesi 502 adet konuttan meydana geliyor. Toplam 40 bin 359 metrekare alanda inşa edilecek olan Dumankaya Sancaktepe projesinde 71 bin 873 metrekare kapalı alan olacak.


Dumankaya Sancaktepe projesi 24 adet konut bloğu ve 1 adet sosyal tesis olarak tasarlandı. Dumankaya Sancaktepe projesinde bloklar 5 - 6 - 7 - 8 ve 9 katlı olarak inşa edilecek.


Dumankaya Sancaktepe projesinde hafriyat çalışmaları bu yılın üçüncü çeyreğinde başlayacak. 36 ayda tamamlanması planlanan Dumankaya Sancaktepe projesinde teslimler 2017 yılının ikinci çeyreğinde yapılacak.


Dumankaya Sancaktepe projesi Abdurrahmangazi Mahallesi'nde Yeperen Caddesi üzerinde yükseliyor. Dumankaya Sancaktepe projesinde yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun parkları, otopark, peyzaj alanları yer alıyor.


Dumankaya Sancaktepe projesi Temmuz da başlıyor! İşte ilk detaylar!


Telefon: 444 7 222

Web: www.dumankaya.com

Gülcihan YELKENCİ / Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön